spot_img

LAV je HRABAR i UPORAN i rado POMAŽE DRUGIMA, ali zna da se bori i ZA SEBE i nikada se NE PREDAJE!

On je hrabar i uporan, kralj Zodijaka i kralj hrabrosti. Voli da pomaže drugima, ali ume da se bori i za svoje ciljeve. Istrajan i uporan, Lav nikada ne odustaje!

 

 

Kada nešto želi da posetigne, on ne gubi vreme, nego hrabro kreće u akciju i ne odustaje dok to i ne dobije. Naklonost će vam pokazati poklonima. Rado časti prijatelje, deli s drugima ono što ima. Pun je oduševljenja i zanosa. Lako će vas zadiviti svojim vrlinama, ali i biti zadivljen tuđim karakteristikama. On uživa u večernjim provodima i druženju s prijateljima. Duhovit je i ako to odluči, nasmijaće vas do suza. Ima nešto u tome kako se kreće, kako zrači. Lavovi često imaju onaj neodoljivi faktor X, koji ih izdvaja iz gomile. Lavovi su ljudi dobrog srca, koji bližnje nesebično daruju i pomažu im kada je to potrebno. Vole život i znaju u njemu uživati, a u to rado uključuju i druge. Lav će vam uvek posuditi novac, kupiti najveći dar, kod njega ćete biti uvek dobrodošli i dobro počašćeni.

 

Pozitivna je i optimistična osoba koja voli ljude i u čijem se društvu svi osećaju ugodno. Lav je neko ko je zaista izuzetno dobar prijatelj.

On je veoma odan i zabavan čovek i zbog toga ima veliki krug prijatelja oko sebe. Lavovi su takođe puni samopouzdanja, vrlo dobro znaju šta žele od života i uvek su spremni za to da se bore. Za njega ništa nije nemoguće, jer u njegovim grudima kuca lavlje srce. Upravo zbog svega ovoga, možemo reći da je Lav najbolji znak Zodijaka i da mu niko nije ni do kolena. Lav je neko ko se uvek trudi da bude zanimljiv i zabavan. Sa njim je uvek zagarantovana zabava. On jednostavno zna kako da bude u centru pažnje. On tačno zna šta od života želi i kako to da ostvari. Nikada ne bi trebalo da mu stanete na put, jer će sigurno preći preko vas, kao što prelazi svaku prepreku. Veoma je uporan i nikada ne odustaje.

 

 

Ako nešto poželi spreman je na sve kako bi došao do svoga cilja. Veoma je ponosan i pun je samopouzdanja.

Jednostavno, Lav je neko ko na glavi nosi nevidljivu krunu i ponaša se kao da vlada čitavim svetom. A istina je da on ustvari vlada dobro sobom, jer je svestan svojih kvaliteta. Lav je prijatelj kakvog možete samo poželeti. On vrlo pažljivo bira svoje društvo i ako pokloni nekome vreme, ta osoba je sigurno veoma bitna za njega. Veoma je odan prijatelji.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img