Home Uncategorized Kakvi su horoskopski znaci kada ostare – SVI SE MENJAJU VREMENOM!

Kakvi su horoskopski znaci kada ostare – SVI SE MENJAJU VREMENOM!

0
Kakvi su horoskopski znaci kada ostare – SVI SE MENJAJU VREMENOM!

Svako od nas drucije stari neko je dzagrizav dok je neko pozitivan ….Procitajte kavi cete biti vi po vasem znaku horoskopa!

OVAN

Sa Ovnovima je život uvek dinamičan I nikada nije dosadan, zato I pod stare dane mogu nastaviti život ritmom kojim su živeli u mladosti. Međutim, problem nastaje ako im zdravlje i dob to ne dopuštaju. Po prirodi nisu mirni, tako da se od njih ne  može očekivati da vode miran život, ako im nedostaje sportskih aktivnosti ili uzbuđenja tada postaju pravi gnjavatori. Do poslednjeg trenutka će se baviti sportom I težiti za nekom novom avanturom.

BIK

Za Bika je materijalno stanje jako važno. U brak stupaju ili iz ljubavi ili zbog materijalnog interesa. Zbog toga će težiti da tokom života steknu dovoljno da bi mogli uživati u svojoj starosti. Ne žele da dele po svaku cenu, odnosno ako bi oni tada bili ostećena strana. Ukoliko se zateknu u oskudici, u starosti mogu postati starci puni gorčine I nezadovoljstva.

BLIZANCI

Blizanci su po svojoj prirodi jako društveni I komunikativni. Putovanja I nova poznanstva je nešto što ih ispunjava. Zato im je u starosti jako bitno da zadrže kontakte ili obnove stare, kako bi imali sa kim da popričaju. Njima odgovara partner koji će biti poput njih, društven I onda će im starost biti zabavna I ispunjena.

RAK

Za Raka je najbitnija porodica. U mladosti će težiti da osnuju dom I porodicu. Ako uspeju da kroz život izgrade dom I porodicu starost će im biti ispunjena porodičnim okupljanjima. Ukoliko, ipak, ostanu sami postaju osobe pune tuge I melanholije, mogu čak postati I depresivni. Rakovi su osobe koje uvek sve pamte I zbog toga neretko žive u prošlosti.

LAV

Pod stare dane ma je jako bitno da se za njih zna I da se za njih čulo. Skloni su tome da o svojim uspesima mogu da pričaju satima. Ako su rezulati izostali u stanju su da se posluže lažima da bi sebe predstavili kao nešto što nisu. Ponos im nikada neće dopustiti da priznaju da nisu uspeli.

DEVICA

Device se pod stare dane pretvore u apotekare. Ukoliko su ostvarili skladan brak i bavili se poslom u kome su mogli da pokažu sve što znaju u starosti će voditi uredan život pun organizacije. Međutim, ukoliko je Devica u životu propustila nešto jako važno za nju, pod stare dane će gunđati zbog nečega što nema veze sa temom, a zapravo se to odnosi na nešto što su propustili.Nastavak na sledecoj strani…