spot_img

LAV: I onda kada svi kažu da je NEMOGUĆE, on NEĆE ODUSTATI, jer tu reč NE POZNAJE!

Lav je poznat kao kralj životinja, ali je takođe i kralj Zodijaka. Poznato je koliko je on jak i ponosan i zbog toga bi zaista trebalo da nosi krunu.

 

Takođe je poznat po svojoj borbi i po tome što je uvek u stanju da se izbori za ono što želi. Spreman je da uloži sav svoj trud, svoje vreme i svoje znanje da bi stigao do nekog cilja. Takođe je spreman da rizikuje, što mnogi drugi znaci u Horoskopu ne bi smeli. Lav je neko ko voli svoj mir i uživa u njemu. On je neko ko ne voli da se svađa i jedna je od retkih osoba koja nikada neće prva započeti svađu. Međutim, ako dođe do toga, on će se samo braniti. On se vodi tom parolom da nikoga ne treba povrediti, ali da treba vratiti istom merom, ako neko njega povredi i to je upravo ono što radi.

 

Poznat je kao izuzetno dobar prijatelj koji je u svako doba dana i noći tu za svoje najdraže. Lav je neko ko će pomoći svima, pa čak i nekom potpunom neznancu, ako mu je pomoć potrebna. On ume da sasluša svoje prijatelje, da ih posavetuje i da im pomogne, na svaki mogući način. Lav je veliki čovek prema svim onim ljudima koji se ponašaju onako kako on misli da treba. Slobodno možemo reći da je zaista divan prijatelj, ali je veoma opasan kao neprijatelj. Svi oni koji ga povrede i ujedu za srce, mogu očekivati da će im Lav pokazati zube, i to prosto nije do njega, nego je do drugih.

 

Lav je neko ko je čvrst i postojan i ko će razmišljati, boriti se, padati, ustajati… ali nikada neće odustati. Mnogi žele da ga vide na dnu, ali on nikome neće pružiti to zadovoljstvo. Lav uvek čvrsto stoji na zemlji i upravo zbog toga on i kada pada – ne odustaje. Čak i onda kada sve izgleda nemoguće, on ne odustaje, jer on tu reč ne poznaje. Njemu su u životu samo pobede suđene, on je neko ko ne zna za poraze, jer se nikada ne predaje. Ma koliko god život da ga je lomio, nikada nije uspeo da ga slomi. Njemu je u životu najviše stalo do njegove dobrote i poštenja, iako ga je to mnogo puta koštalo.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,690PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img