spot_img

EVO sa KOJIM ZNAKOM ĆETE IMATI SREĆE U LJUBAVI? Ovan sa Vagom….

OVAN

Osobe rođene u horoskopskom znaku Ovna ne plaše se prepreka i izazova koje život postavlja pred njih. Prvo deluju, a posle razmišljaju o svojim postupcima. Krasi ih odlučna, samouverena, strastvena narav i u svakoj situaciji biće naoružani hrabrošću. Uvek su u pokretu željni nadmetanja, a retko kada će o nečemu dugo da razmišljaju.

Ovnu je u ljubavnoj vezi potrebno uzbuđenje i spontanost, a partnera će obasipati ljubavlju i pažnjom. Treba partnera jednako strastvenog prema životu, ali i jednako tvrdoglavog.

Najbolja opšta kompatibilnost – Lav i Strelac

Najbolja kompatibilnost u ljubavnoj vezi – Vaga

BIK

Osobe rođene u horoskopskom znaku Bika su razumne, pouzdane i praktične pa ne vole ništa da ostave nezavršeno. Imaju izražajnu tvrdoglavu crtu, ali takođe znaju dobro da slušaju druge ljude. Izrazito su zaštitnički nastrojeni prema onima koje vole i znaju da budu i posesivni. Bik je vrlo senzualan i romantičan u ljubavnoj vezi i ostaće veran.

Treba partnera koji je iskren i kojem može da veruje kao i onog koji će imati strpljenja i koji će da ceni njihovu vrednu narav. Bik ne voli puno da govori, ali ima veliko srce i treba nekoga ko će biti uz njega u dobru i u zlu.

Najbolja opšta kompatibilnost – Devica i Jarac

Najbolja kompatibilnost u ljubavnoj vezi – Škorpija

BLIZANCI

Osobe rođene u horoskopskom znaku Blizanca prilično su nepredvidljive i komplikovane jer nikada ne možete da znate koju će stranu svoje ličnosti pokazati u bilo kojoj situaciji. S jedne strane, Blizanci su vrlo društveni, harizmatični, lepršavi ljudi, a sa druge strane znaju da se izgube u vlastitim mislima i mogu da deluju vrlo ozbiljno i nedruštveno.

Međutim, imaju veliko srce i mogu brzo da se prilagode svakoj situaciji. Treba im partner sa kojim će moći da vode super razgovore i koji će da ih stimulira i pruži izazove. Da bi veza sa Blizancem trajala, ona treba da mu donese stalna uzbuđenja i strast.

Najbolja opšta kompatibilnost – Vaga i Vodolija

Najbolja kompatibilnost u ljubavnoj vezi – Strelac

RAK

Osobe rođene u horoskopskom znaku Raka mogu da izgledaju vrlo kompleksno i nedokučivo, ali ispod njihovog tvrdog oklopa postoji jedan celi svet. Rakovi su poznati po svojim dubokim emocijama i to su možda najkreativniji i najmaštovitiji ljudi koje ćete upoznati.

Puni su ljubavi i imaju potrebu da brinu za svoju porodicu i prijatelje. Vrlo su odani i u ljubavnoj vezi traže partnera koji ih neće izdati i koji će imati strpljenja jer Raku treba vremena da se otvori. Rakovima treba neko jednako dubok i kompleksan jer sa plitkim i površnim ljudima ne slažu se dobro.

Najbolja opšta kompatibilnost – Škorpija i Ribe

Najbolja kompatibilnost u ljubavnoj vezi – Jarac

LAV

Osobe rođene u horoskopskom znaku Lava stvorene su za vođe i vole da budu u centru pažnje. Imaju veliko srce, prijatne su, vesele, strastvene i ništa ih ne može zaustaviti da ostvare svoj cilj.

Lavovi su iskreni i direktni, pa nikada nećete morati da razmišljate o čemu razmišljaju i šta su hteli da kažu. Žele partnera jednako ambicioznog, s dobrim smislom za humor i optimističnim pogledom na život.

Najbolja opšta kompatibilnost – Ovan i Strelac

Najbolja kompatibilnost u ljubavnoj vezi – Vodolija

DEVICA

Osobe rođene u horoskopskom znaku Device vrlo su analitične, praktične i marljive. Stvari analiziraju do najsitnijih detalja i imaju vrlo metodički pogled na život. Ponekad razmišljaju previše i iznova analiziraju kako bi rešile problem.

U ljubavnoj vezi vrlo su odane i žele nekoga ko će biti odan. Devica je izuzetno posvećena partneru, a od njega želi da joj daje do znanja koliko mu je važna i koliko je želi. Ne pokazuje često osećanja, ali jako joj je stalo do partnera. Devica treba nekoga ko je razuman i praktičnog pogleda na život.

Najbolja opšta kompatibilnost – Bik i Jarac

Najbolja kompatibilnost u ljubavnoj vezi – Ribe Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,497PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img