spot_img

Žena ŠKORPIJA: U životu NE OČEKUJE da joj bilo šta neko POKLONI, već stvari uzima U SVOJE RUKE i za to se LAVOVSKI BORI!

Žena Škorpija je jedna snažna i dominantna dama, kojoj je planeta Pluton podarila mnogobrojne lepe osobine. Ona je samouverena, snažna i jaka.

 

Žena Škorpija je neko ko zaista odlično zna šta želi i kroz život hrabro ide ka svojim ciljevima. Radiće naporno i biće spremna da žrtvuju sve kako bi postigla svoje ciljeve. Ona je svesna svojih kvaliteta i na nju se uvek možete osloniti. Mnogi misle da je ova dama tvrdoglava, ali to je samo zbog toga što je ona zaista snažna i što nikada ne diže ruke od onoga do čega je stalo. Ma koliko u životu bilo teško i nemoguće, ova dama neće odustati. Čak i onda kada vam se čini da vam je ceo svet okrenuo leđa, žena Škorpija će biti tu.

 

Ona nema problema sa time da kaže šta želi. Ona je neko ko zaista nema dlake na jeziku i zbog toga često dolazi u sukob sa ljudima. Mnogi ne vole da čuju istinu, ali žena Škorpija se vodi time da je svaka istina bolja od bilo kakve laži. Ona ume da bude za primer svima, jer nikada od nje nećete doživeti da vas izda. Ona je neko ko ne ume i ne zna da igra prljavo. Međutim, isto tako neće praštati i trpeti one osobe koje su spremne na sve i koje su spremne da je potcene. Ona se za svoje ciljeve i želje bori na pošten način. U životu ne očekuje da joj bilo ko nešto pokloni, već stvari uzima u svoje ruke i za to se bori.

 

Ona ne trpi da bude zavisna od bilo koga i ta samostalnost je razlikuje od drugih žena. Takođe je dama koja se ne stidi ni jednog posla, jer dok je njen obraz čist, ona ne mari što su joj prljave ruke. Kao žena je veoma jaka i snažna, a pritom je pametna i sigurna u sebe. Ako joj se neko sviđa nema problema sa time da učini prvi korak i da pokuša da osvoji tu osobu. Ona je žena koja zna koliko vredi i neće očajavati ako je neko odbije. Čak i u takvim situacijama, ona će pokazati da je veliki borac i naćiće načina da muškarac, kojeg želi, bude njen.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,796PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img