spot_img

Koji horoskopski znaci, imaju najčešće izlive besa – Svaka stresna situacija ih lako izbaci iz takta…

Neki horoskopski znaci su neurotičniji od drugih, bar tako kažu astrolozi. Ali, možda su za vaše burne reakcije krive zvezde.

Rak

Rak je vodeni znak, a upravo kod vodenih znakova posebno je izražena osetljivost, emotivnost i poriv za samozaštitom što ide ruku pod ruku sa neurotičošću. Zbog lunarnog uticaja, Rak se postavlja zaštitnički ne samo prema sebi, već i prema svojoj okolini. Zato često odlaze u drugu krajnost i preterano preispituju svaki korak u svom životu.

Brinu se da im nešto u životu ne krene po zlu pa ih svaka stresna situacija lako izbaci iz takta.Ne možete ni na koji način predvideti šta će Rak uraditi sledeće, ali oni čine da želite da nastavite s nagađanjima… Šta možete da uradite? Imaju oni svoje blistave trenutke.

Jarac

Znak Jarca u astrologiji je poznat po visokim kriterijumima, izbirljivosti i, usled toga, stresiranju oko svega. A kad čovek ima visoko podignutu lestvicu, velike su šanse da će neprestano misliti o situacijama koje su mogle biti bolje. Ovaj horoskopski znak, doduše, zna da je nemoguće postići savršenstvo, ali i dalje ga potajno želi, a to ga svrstava među najneurotičnije.

Škorpija

Poput Jarca, i Škorpion je jako izbirljiv znak i ima visoke kriterijume. Ali, kako je uz to i vodeni znak, i on ima svoju osetljivu i osećajnu stranu. Zato osobe pod ovih zvezdama važe za jedne od najneurotičnijih. Rođeni pod ovih znakom previše promišljaju i neretko imaju utisak da gube kontrolu. Nastavak na sledecoj strani….

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,874PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img