spot_img

Kako svaki znak horoskopa poludi zbog sitnih neprijatnosti- Devicu živcira nered, Jarca gubitak posla, a Ovna čekanje.

Ko eksplodira a ko dobro reaguje na stresne situacije.

Ovan

Sve što uključuje velike doze strpljenja je pogubno za temperamentne pripadnike ovog znaka. Njima je noćna mora čekanje – bilo da je reč o čekanju u redu, čekanju da se njihov partner javi nakon svađe ili iščekivanju odluke o unapređenju. Nervozu će da iskazuju istresanjem na druge ljude, psovkama i promenama raspoloženja. Čim čekanju dođe kraj, njihovo raspoloženje se drastično popravlja.

Bik

Staloženi pripadnici ovog znaka ne vole promene, ali ne zato što se boje prilagođavanja, već čvrsto veruju da su stvari do sada bile savršeno dobre. Tako im svaka generalna promena rutine donosi veliki nemir – od preseljenja do promene posla, a nervoza se ogleda u nesanici, kombinovanju raznih planova u glavi i preteranim razmišljanjima o svim mogućim scenarijima koji iz situacije mogu da se izrode.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka veliki fokus u svom životu stavljaju na mogućnosti izbora i slobodu svoje volje, tako da će najviše da ih živciraju situacije u kojima se osećaju kao da im je ta sloboda oduzeta. Bilo da je reč oljubavnom partneru koji zahteva da im se za sve polažu računi ili pak članovima porodice koji im zadaju obaveze bez mogućnosti odbijanja, oni zbog toga „odlepe“ – a reaguju svađom, ignorisanjem i bežanjem.

Rak

Osećajni pripadnici ovog znaka mogu dugo i dobro da kontrolišu svoje emocije, ali sve njihove maske padaju ako ih izneveri voljena osoba. Bilo da ih prevari, ostavi ili izazove situaciju u kojoj posumnjaju u ljubav s druge strane, Rakovi će da polude. Mogu neutešno da plaču, vrište, planiraju osvetu i histerišu do mere napada panike. To ludilo može da potraje nekoliko dana, nakon toga kreće osećaj besa i ignorisanje.

Lav

Pripadnici ovog znaka relativno dobro reaguju na stresne situacije i oslanjaju se na svoju intuiciju koja će da ih izvuče. Ali ako nešto može da ih iznerviza, to je gubitak kontrole odnosno bespomoćnost. Bilo da su izostavljeni iz donošenja važnih odluka, ne pitaju se za mišljenje ili se samo osete manje važnima – oni postaju prgavi, osvetoljubivi i ne biraju sredstva osvete. U stanju su da razmišljaju samo o tome kako da se nametnu kao važni u celoj priči.

Devica

Iako zvuči kao fraza, pripadnike ovog znaka zaista najviše živcira nered. Naravno, to se ne odnosi na nered koji sami stvore – jer njega vide kao funkcionalan, ali ako drugi ostavljaju nepospremljeno, a oni još u toj situaciji ne mogu da nađu nešto – poput novčanika ili ključeva od auta, u stanju su da viču toliko dok ne izgube glas. Takođe, mogu užasno da ih nerviraju ljudi koji nemaju nikakve planove, ambicije ili vizije u svom životu, barem one kratkoročne. Nastavak na drugoj strani..

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img