Home HOROSKOP Desiće se velike pozitivne promene i transformacije, kaže srpska astrološkinja i otkriva koji ZNACI će u 2023. IMATI NAJVIŠE SREĆE – Ovo je godina SEDMICE I URANA.

Desiće se velike pozitivne promene i transformacije, kaže srpska astrološkinja i otkriva koji ZNACI će u 2023. IMATI NAJVIŠE SREĆE – Ovo je godina SEDMICE I URANA.

0
Desiće se velike pozitivne promene i transformacije, kaže srpska astrološkinja i otkriva koji ZNACI će u 2023. IMATI NAJVIŠE SREĆE – Ovo je godina SEDMICE I URANA.

 

Šta nas očekuje u 2023. godini? Ko će imati najviše sreće? Ko će uživati u ljubavi? Mnoga pitanja postavljaju se na početku svake godine, a evo kakve odgovore daje astrologija.

„Ova godina je godina sedmice i godina Urana. To je godina velikih pozitivnih promena i transformacija. Sve nas očekuje jedan preokret, važno je da budemo svesni, hrabri i spremni da budemo iskreni. Dragi Ovnovi, ovo je vaša godina. Jupiter je ušao u znak Ovna i za sve vaše planove i vizije imate podršku planeta da ih ostvarite sa lakoćom.

Treba da budu lideri i pioniri, a mi treba da ih sledimo i da nam služe kao inspiracija. Svi treba da usvojimo njihovu asertivnost, da znamo ko smo da bi nam ova godina pružila sve benefite koji dolaze“, rekla je danas na TV PRVA astrološkinja Lana Kurteš pa ispričala prognoze za sve znakove:

„Bikovi su malo uzdrmani Uranom poslednjih nekoliko godina, ali od maja meseca mogu da se prepuste uživanju. Mogu da nam služe kao inspiracija za ljubav, zadovoljstvo i lepotu.

Blizanci takođe imaju dobru godinu, mogu da sprovedu svoje planove i da još više putuju, proširuju prijateljstva i neguju sve ono što oni vole. Treba da ostanu odgovorni, da vode računa o mentalnom zdravlju i o starijim članovima porodice.

Rakovi možda imaju najmanje sreće ove godine. Imaće priliku da stabilizuju partnerski život, porodična pitanja i da se više bave ukućanima.

Znak koji će najviše sreće imati po pitanju karijere je Lav. Lavovi će da zablistaju, a to njima nije problem. Ako će nešto biti loše kod njih, to će biti brakovi i dugogodišnje veze. Što se tiče karijere, Lavovi izbijaju u prvi plan.

Device će morati da vode računa o svom zdravlju, partnerima, da preispitaju neke odnose, možda čak i bračne. Ovo je godina opreza za Device.Nastavak na sledecoj strani…..