spot_img

Kako se svaki znak ponaša u vezi – Jarčevi očekuju potpunu odanost i vernost od svog partnera, Blizanci traže da budu ostavljeni!

Nije tajna da čim upoznamo nekog novog, volimo da pogledamo njihov horoskopski znak i procenimo našu kompatibilnost.Ali, horoskopski znaci su jedno, a kako se ponašaju kada su zaljubljeni je drugo i zato smo odlučili da otkrijemo kako se svaki znak zodijaka ponaša kada je u vezi….

Ovan ostavlja kad osecanja nestanu

Ovnovi se obično zaljubljuju brzo, intenzivno i celim svojim srcem. Odnos sa njima je dinamičan a njihova osećanja su ekstremno duboka. Ipak, oni su veoma bezobzirni u ljubavi. Borbe sa njima su prilično česte, tako da začarani krug svađe i mirenja može trajati duže vreme ili dok osecanja  ne nestane. Čim se to dogodi, oni će prekinuli vezu i tražiti nekog drugog. Oni mogu da funkcionišu samo sa nekim ko je stalni izazov za njih.

Bik ne voli da odlazi

Može se reći da su Bikovi pravo oličenje odanosti i vernosti. Oni se neće vezati za bilo kog, ali kada puste nekoga blizu njih, oni nameravaju da ga zadrže do kraja života. Međutim, ono što je važno u odnosu . Ukoliko osecajni život ne funkcioniše dobro, moguće je da će prevariti partnera. Ipak, oni nikada neće priznati to svom partneru, niti će ga lako napustiti.

Blizanci ne ostavljaju, ali daju razloge da ih partner ostavi

Pripadnici ovog znaka su generalno veoma lojalni i ne vole da napuste partnera, ali oni mogu da dovedu svoje partnera u situaciji da ih ostave. Ponekad muče svoje partnere, koketiraju sa drugima i daju razlog da ih napuste. Jedini način da ih držite u vezi je da ih okupirate, na primer, da ih učinite ljubomornim za promenu.

Rak je najsrećniji ako se veže za jednu osobu za ceo život

Rakovi ne vole sumnjičavosti, neizvesnost i nesigurnost u ljubavi. Oni imaju tendenciju da budu u dugim vezama, a nije retkost da će zauvek ostati sa svojom prvom ljubavi. Ipak, oni mogu biti veoma zahtevni, ljubomorni i nesigurni, i, samim tim, oterati svog partnera. Generalno, oni su verni u vezi i braku.

Odnosi sa Lavom obično traju od jedne do dve godine

Lavovi su obično oprezni o ulasku u odnose, oni se ne zaljubljuju lako. Ali, kada su sigurni da su osvojili predmet njihove želje, oni se ne predaju u potpunosti. U njihovoj prirodi je da im sve dosadi brzo, tako da njihovi odnosi traju od jedne do dve godine. Lavovi su ozbiljni monogamisti i mogu se čuvati samo za nekog kome u potpunosti veruju, i ko može da ih zabavlja.

Devica poštuje sigurnost dugoročnih odnosa

Pripadnici ovog praktičnog i tvrdoglavog znaka uživaju najviše u početku veze kada  i osvajaju svog partnera. Oni mogu biti lojalni i verni dugo vremena, oni obično ne varaju, jer su znak koji se ne fokusira na prevaru. Oni će uživati u vezi koja pruža emocionalnu i materijalnu sigurnost, kao i poštovanje.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img