spot_img

Anđeoska poruka za svaki znak za kraj OVE GODINE! Ne dozvoli da i na koncu sledeće godine kažeš nisam sretan/na!

Ovan

Ulazite u jedan daleko mirniji poslovni period. Mnoge od Vas očekuju značajne prilike za profesionalno napredovanje. Uglavnom dolaze prilično neočekivano. Tako, ako ste razmišljali o nekom novom poslovnom poduhvatu, kao što je promjena posla ili početak novog posla, kao što je širenje vlastitog biznisa, ili ste pak nezaposleni, samo naprijed, hrabro i sa vjerom u uspjeh. Ono što je jako važno naglasiti, to je da ćete imati vrlo značajnu podršku drugih ljudi kroz posao. Također, očekuju Vas vrlo zanimljiva poznanstva, kao i druženja sa osobama, sa kojima ste poslovno povezani. Ako se bavite nekim humanitarnim poslom, ostvarit ćete vrlo velike rezultate, dok neke od Vas očekuje početak humanitarnog djelovanja.

 Finansije

Finansijska situacija bit će sasvim stabilna. Ukoliko ste razmišljali o poslu koji podrazumijeva odlazak u drugu regiju ili državu, radi ostvarenja boljeg prihoda, ili pak poslu koji podrazumijeva suradnju sa strancima, imajte na umu da je to prava opcija za Vas i više se intenzivirajte po tom pitanju.

Emocije i ljubav

Veze: Odnos sa partnerom će biti vrlo skladan i harmoničan. Očekuje vas mnogo dobre zabave, a možda, i općenito savjet je – više se posvetite zabavnom životu.

Slobodni: Suviše ste razočarani i ranjivi. Svakako je da nećete biti spremni na nekakav ozbiljniji odnos. Ako očekujete od nekog odnosa, da će prerasti u nešto više, Vaša očekivanja će vrlo brzo pasti u vodu. Nekima od Vas će se u ovom periodu dogoditi da upoznate osobu s kojom bi se odnos mogao razviti u nešto više, ali daleko od onoga čemu Vaše srce teži. A, možda još uvijek ne možete raskrstiti sa emotivnom boli iz prošlosti, pa ste prilično zatvoreni za nova ljubavna događanja. Što god da je, važno je ne upasti u zamku patnje. Uvijek, kada sebe uhvatite u patnji, stavite fokus svojih misli na ono što Vam pričinjava sreću. To nikako ne znači zanemarivati negativne emocije, već promjenu fokusa, zahvaljujući kojoj ćete (između ostalog) postepeno izgraditi sposobnost suočavanja sa svojom emotivnom patnjom, te najzad, otvoriti se za nova iskustva.

Brakovi: U ovom periodu, na relaciji između partnera i Vas, doći će do pojačane bliskosti. Mnoge očekuje uspostava vrlo korisnog dogovora, ili zajedničko usmjerenje na realizaciju bitnog cilja. Ukoliko Vaš partner očekuje kakav izvanredan priljev novca, taj novac će ubrzo doći.

Zdravlje

Imunološki sustav može biti u manjem padu. Moguće su virusne i bakterijske upale i infekcije, pa djelujte preventivno. Također, obratite veću pozornost na svoje prehrambene navike, pa ako uočite da Vam određena namirnica ne odgovara, izbacite ju iz svoje prehrane. Trudite se, da u ovom periodu, unosite što laganiju hranu, koja je bogata vitaminima i mineralima.

Anđeoska poruka

Anđeo Opal – “Tvoja deca na Zemlji i na Nebu su sretna. Bog i Anđeli ih čuvaju.”

 

…nastavak na sledećoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,801PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img