spot_img

Izaberite jedan simbol i otključajte tajne svoje podvesti!

Nikada nećemo u potpunosti znati šta se sve krije u dubinama naše podsvesti. Ponešto možemo otkriti analizirajući snove, intuiciju ili brze, spontane reakcije. Međutim, nikada nećemo dokučite sve tajne naše podsvesti. Naravno, to ne znači da ne bi trebalo da pokušavamo da bolje upoznamo sebe.

Grčki filozof Aristotel jednom je rekao: “Poznavanje sebe početak je svih mudrosti.” Hajde da poslušamo ove mudre reči i saznamo nešto novo o sebi rešavajući ovaj zabavni, psihološki test. Izaberite jedan od simbola koji vam najviše leži, a onda pročitajte šta to govori o vama.

1. Komadić slagalice

Želite da ispravite stvari u svom životu, ali vam to ne polazi za rukom. Možda razlog za to leži u vama? Ne želite da rešavate tuđe probleme, jer osećate da imate dovoljno sopstvenih problema. Želite uredan i miran život, savršenog partnera – za sada, sve vam je izvan domašaja. Frustrirani ste s vremena na vreme i sanjate o boljem životu. Osećate da vam još uvek nešto nedostaje, a možda bi trebalo da budete zadovoljni time što imate.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img