Home HOROSKOP ŠKORPIJA: Ničega se NE BOJI i nikada NE ODUSTAJE, jer uvek NAĐE NAČIN da ostvari svoje SNOVE!

ŠKORPIJA: Ničega se NE BOJI i nikada NE ODUSTAJE, jer uvek NAĐE NAČIN da ostvari svoje SNOVE!

0
ŠKORPIJA: Ničega se NE BOJI i nikada NE ODUSTAJE, jer uvek NAĐE NAČIN da ostvari svoje SNOVE!

Škorpija je snažna, hrabra i moćna. Ničega se ne boji i nikada ne odustaje, jer uvek nađe način da ostvari svoje snove. Spremna je na sve da dođe do onoga što želi, a za to uvek ima i dovoljno snage.

 

Najveća istina kada su Škorpije u pitanju je da su one osobe sa kojima nije lako, ali su u svakom slučaju osobe koje su vrlo iskrene. Škorpija je neko na koga možete da se oslonite, ali i osoba koja ne da na sebe. I upravo zato što Škorpija ima taj neki svoj odbrambeni stav često se kaže da ona voli samo sebe. Naravno da to nije istina, niti će ikada biti, ali jeste istina to da ona retko koga pusta u svoj život zato što odlično zna da će ukoliko nekom da priliku da joj se suviše blizu približi, vrlo lako biti povređena, slomljena i izdana, a upravo je to ono što osoba rođena u ovom znaku želi da izbegne.

 

 

 

Nema sumnje u to da su Škorpije ljudi za koja može da se kaže da su dobri ljudi, jer oni to i jesu. Nikada neće okrenuti leđa onima koji pate i kojima je pomoć potrebna, ali ako dođe do toga da oni kojima je Škorpija pomogla ne budu uz nju onda kada njoj bude teško, jako će brzo biti u stanju da zaboravi da su oni ikada i postojali. Jednostavno, osoba rođena u ovom znaku važi za nekoga koga niko ne može tek tako da slaže i prevari, a ako se to i desi onda će se desiti jednom i nikada više.

 

 

Što se tiče emocija, moramo da naglasimo da osoba rođena u ovom znaku zna da voli, ali isto tako da je mali broj onih koji imaju tu čast da kažu da su važan deo života osobe rođene u ovom znaku. Ona je jednostavno takva, ne da na sebe, ali čini sve što može da usreći one koje voli i do kojih joj je stalo. To je njena najbolja osobina, jer je upravo to dokaz koliko je osoba rođena u ovom znaku pre svega dobar čovek. Ona ce radije da bude sama nego što će ući u vezu sa bilo kim, tek da bi imala nekog. Za razliku od ostalih znakova Zodijaka ona nema taj problem da prizna da je sama, jer je zapravo jako dugo u stanju da čeka da u njen život uđe prava ljubav. Međutim, ako dođe do toga da bude prevarena ona odmah odlazi. Ona podržava svakoga ko ne prašta prevaru, jer je ona prva nikada ne čini. U ljubavi joj je važno da je njen partner neko ko je iskren i ko joj pre svega može biti dobar prijatelj, neko kome će moći da veruje i ko će jednostavno biti tu za nju u svakom trenutku.

 

 

Škorpija smatra da jedna veza može da bude uspešna samo ako se dvoje iskreno vole i poštuju, ali i ako među njima nema tajni. Škorpija je, bez imalo sumnje, u stanju da osobu sa kojom je drzi kao malo vode na dlanu, ali isto to očekuje i od nje. U ljubavi uvek ide na sve ili ništa zato što odlično zna koliko vredi i koliko zaslužuje. Da bi došlo do toga da bude srećna, ona će naći način da ostvari svoje snove.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…