spot_img

Izaberite ČAROBNI NAPITAK i saznajte kako da REŠITE svoj PROBLEM!

U ovom testu vam nudimo pet čarobnih napitaka. Izaberite jedan i saznajte kako da rešite svoj problem.

 

Nekoliko puta dobro udahnite i izaberite onaj čarobni napitak koji vam je najlepši. Koji vas je čarobni napitak najviše privukao? Onaj koji vas je najviše privukao sadrži jednu poruku za vas. Dakle, izaberite jedan čarobni napitak i saznajte kako da rešite svoj problem.

 

 

ČAROBNI NAPITAK broj 1

Ono što za početak možemo reći jeste da nešto u vama odavno gori. Neki san ili neka želja koju nikako da ostvarite. Ali ovaj čarobni napitak vam poručuje da je vreme da se probudite i da iskoristite sve svoje potencijale. Krajnje je vreme da iskoristite svoju kreativnost i da od svog života uradite baš ono što vi želite. Takođe možemo reći da imate problem sa time da izrazite svoje unutrašnje želje i vreme je da pustite tu vatru unutrašnju da gori. Došlo je vreme da se probudite i da pokažete svoj maksimum i sve svoje kvalitete. Dugo ste potiskivali neke svoje želje u sebi, ali nema potrebe da to radite. Dugo ste se plašili neuspeha i niste verovali u svoje sposobnosti ali sada je stvarno pravo vreme da krenete napred i da se osloboditi svih strahova.

 

 

ČAROBNI NAPITAK broj 2

Vi ste ustvari izabrali za sebe jedan pravi čarobni štapić, a ne napitak. Ovaj čarobni napitak vama nosi poruku da treba da verujete u sebe. Vi ste osoba koja ima sasvim dovoljno snage da ispolji i ispuni sve svoje želje. Možda se trenutno osećate preopterećeno, ali morate svu svoju energiju usmeriti u vizuelizaciju svoje budućnosti. Krajnje je vreme da preduzmete neke praktične korake i da uradite ono što vam leži na srcu.

 

U vašem srcu ima više moći nego što vi to mislite. Obratite pažnju na to gde ulažete svoju energiju, jer ste je dugo trošili tamo gde ne treba. Dugo su vam se dešavale negativne stvari, ali sada je vreme da svu svoju energiju prebacite na pozitivna životna dešavanja.

 

 

ČAROBNI NAPITAK broj 3

Ono što vama trenutno najviše u životu treba, to je ljubav. Možda je vaše srce nedavno slomljeno, ali ljubav je ustvari vaša snaga i to vam je potrebno. U poslednje vreme vam se čini da imate duboku empatiju prema svima koje sretnete. Vreme je da tu empatiju kanališete prema sebi i da počnete da volite sebe. Ljubav mora početi od vas. Vi ste osoba koja zaista ume da voli najviše na svetu, tako da bi novo ljubavno interesovanje moglo da vas pokrene.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,433PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img