spot_img

Izaberi par najlepsih burmi i procitaj kakav je vas brak, kakva ste kao supruga i kakvog muža imate

Burma br.1 

Vi ste žena koja nikada neće uskočiti u brak brzopleto. Vi ste sposobna, intelektualna, adaptibilna i često vrlo talentovana žena. U stanju ste da izdržite dugi radni dan, bez umora, i da potom budete izuzetna domaćica i divan prijatelj svome mužu. Dopadate se ljudima, a vas jednostavan način ophodjenja sa njima čini vašu kuću centrom društvenih zbivanja. Po duši ste jako širokogruda i nikada nećete biti sumnjičava u pogledu muževljevih poslova i obaveza van kuće.

 

Prirodno, vi mu veruje previše i ne prigovarate mu nikada. Ali cete u kući raditi i mnogo muških poslova. Nekonvencionalna ste i simpatična osoba. Emocionalno zavisna, ali vas kroz život vodi um, a ne afekti. Udacete se za intelektualca u čijim ćete poslovima moći da učestvuje ravnopravno i koji će biti dovoljno pametan da vaše nesumnjive kvalitete iskoristi na pravi naćin i da podtignete veliko materijalno bogatsvo.

 

Vaš životni partner: Osmehnula vam se sreća, on je najdivniji i najplemenitiji muž. Nije vatreni ljubavnik, njegovo srce nije vatreno, ali je pošten i iskren. Ali, iako je društven, simpatičan i blag, on brak shvata kao deo društvene šeme. Kako je kooperativan, on može usrećiti ženu kojom se oženi. Promišljen je, savršeni džentlmen u svakom pogledu, a prema svojoj ženi i deci će se odnositi i sa poštovanjem i pažnjom. Njegova bezličnost može se učiniti kao nezainteresovanost, koju nijedna egocentrična žena ne može da podnese. Pa vas često zna izbaciti iz takta.

Ali vi sa njime ostajete do kraja zivota i imacete harmoničan i miran brak.

 

Burma br. 2

VI kao supruga, pripadate vrlo primitivnom tipu, jer su vaši najdublji ženski instinkti poremećeni različitim funkcijama vaše prirode.Vi shvatate brak vrlo ozbiljno i imate jedan staromodan odnos prema onome što se smatra „bračnim obavezama i dužnostima“, čak i ako ste jako zaljubljeni u svog muža. Ukoliko uspete da potisnete taj konzervativizam, onda ćete slediti govor svoga srca bez ikakvog kajanja. Tada cete postati najbolja supruga koja je lojalna i brižna, kojoj nije potrebna vruća atmosfera u kući da bi njena ljubav mogla da plamti. Uživaćete u odgovornosti i u velikoj porodici o kojoj ćete brinuti sa puno ljubavi. Sposobni ste za različite profesije, ali kada jednom ostanete u kući, svu svoju energiju i talenat usmerićete na svoj dom i decu. Izuzetni ste u tome, mnogo bolje od ostalih žena , koja svoj porodični život ureduje na bazi instinkta.
Mnogo toga u vašem domu zavisiće od vašeg raspoloženja ili od jačine osećaja. Vi ste jedan snažan i nepokolebljiv karakter koji sve što čini, čini iz najskrivenijih dubina svoga bića. Iako ste vrlo posvećena svome mužu, nikada ga ne idealizujete. Vaš odnos prema svetu je vrlo realističan, tako da svog čoveka vidite upravo onakvog kakav je. Vaši seksualni apetiti su veliki i zahtevate snažno zadovoljenje. Uvek ćete prvo zadovoljiti svoje seksualne apetite, pa tek onda prosudjivati. Vama je potreban vrlo umešan muškarac, koji vam neće stajati na putu,i bas takvog ćete naći.
Vaša deca će uvek biti lepo obućena, lepo vaspitana i uživaćete u njihovom odrastanju. Dok ce vas sutrug posle 10 godine braka malo razočarati ,
ali ćete mu vrlo brzo oprostiti i nastaviti zajednički život.
Sa vasim suprugom je najteže ostvariti bračnu harmoniju ili uspešan zajednički život. Jedini način na koji je to ipak moguće izvesti je da kao njegova supruga budete uvek u senci i da ga slepo pratite u svim njegovim nastojanjima. Ne podnosi dominantne žene u bilo kom pogledu. On je tipična staromodna duša, u kući je tiranin, kao i u ostalim vidovima društvenog komuniciranja. Njegove ljubavne reakcije su toliko snažne i ekstremne, da je nekad sklon i nasilju. Medjutim, ipak imate nekoliko šansi za sreću. Pre svega, on je često vrlo uspešan na svom poslu i sposoban je da izdržava sam, svojim radom, i ženu i decu, koju najčešće obožava. On je vrlo posesivan i ljubomoran muškarac. U stvari, bez obzira na to koliko ljubavi i pažnje mu je poklonjeno, on će uvek imati razloga za sumnju i stalno će verovati da i žena i deca i poslovni prijatelji rade protiv njega. Iako najčešće sve umišlja, u neku ruku to će biti njegov pokretački motor. U dubini, njegovi osećaji za ženu i decu su zaista plemeniti, ali on nikada neće naučiti da ih izrazi na pravi način. Njegova sebična ljubav zagorčavaće život i njemu i drugima. Seksualna nezajažljivost takodje je deo njegove prirode. Njegove želje su ogromne, a zadovoljstvo koje želi takodje.

…nastavak na sledećoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img