spot_img

Izaberi jednu PRAZNIČNU ČARAPU i saznaj šta ti PRAZNICI donose: LJUBAV, NOVAC ili nešto TREĆE!

Pred nama su novogodišnji praznici i svi smo obuzeti prazničnim raspoloženjem.

 

Upravo zbog toga mi smo pripremili ovaj zanimljivi test za vas. Izaberite jednu prazničnu čarapu i saznajte šta vas očekuje narednih dana.

 

 

AKO STE IZABRALI PRAZNIČNU ČARAPU BROJ JEDAN:

 

 

 

Vi koji ste izabrali sliku praznične čarape broj jedan kao i svi očekujete samo ono najbolje. Vi ste neko ko se nada, ali verujte da ćete baš da istresete ljubav iz vaše praznične čarape. Ona vam zaista donosi jako lepe stvari, ali ne baš odmah. Do sada ste imali svega i svašta ste proživeli u svome životu. Imali ste ljubavi velike i male i dolazili ste do lepih i loših osećaja. Ni vama nije baš sve bilo med i mleko, ali ste se nekako borili da se izborite. Na vašoj strani je uvek više bila sreća, nego što su bile nepovoljne situacije, i nepovoljne prilike. Uvek vas je pratila dobra sreća, kao neka vrsta saveznika koji je vaš pomoćnik tamo gde ne ide, ili tamo gde krene loše. Sve to govori da ste mnogo puta bili miljenik sreće, pa ste i sada. I ovoga puta će vam vaša praznična idila, odnosno čarapa, doneti pregršt lepoga, uspeće da vas uveseli. Nećete osećati prolaznost života, ljubavne jade, teškoće da zadržite postojeće prijatelje. Nećete se morati boriti da se dokažete na poslovnom polju, da se dokažete da ste najvredniji i najpametniji.Uz malo sreće čeka vas ljubav, praznična idila, i na vreme završene obaveze.

AKO STE IZABRALI PRAZNIČNU ČARAPU BROJ DVA:

 

 

Vi koji ste izabrali prazničnu čarapu broj dva, imate nešto što mnogi samo mogu da sanjaju. Novac! Vama će se posrećiti i ovih dana, jer ćete imati dobar ulog od onoga što ste radili u prethodnom periodu. Vas ocekuje novac, i to lepa svota, ali ne novac koji ćete dobiti! Pa ko još dobija novac, osim slučajne lutrije u igrama na sreću! Biće to novac za koji ste dugo, vredno i savesno radili i onaj za koji ste dali sav svoj neumoran trud i vaš znoj. To vam pričinjava najveće zadovoljstvo. Osećate se neumorno kada vidite da je vredelo i da nećete oskudevati u prazničnim danima.

 

 

 

U danima kada se od vas očekuje mnogo, i da budete vođa i oslonac, ali i veliki džentlmen koji će svoje voljeno biće izvesti i prirediti mu najlepše praznične dane. Vi ćete svoje voljeno biće želeti da iznenadite novcem, a ne pažnjom koja mu prija. I tada će vam neke stvari biti jasnije. Razgraničite da li je to ljubav, čista i bezuslovna! Da li vas partner voli samo zbog vas kao zbog osobe u vama ili zbog novca koji imate i onoga što je praćeno time? Lepim poklonima, čestim putovanjima, i skupocenim destinacijama!

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img