16.8 C
Belgrade
nedelja, 28 novembra, 2021
spot_img

Žena JARAC: Nju krase LEPOTA i HRABROST. Ona IMA PETLJU da učini sve ŠTO POŽELI i vredna je SVAKOG DIVLJENJA!

Žena Jarac je izuzetno snažna pripadnica Zodijaka. Ona ume da se bori za sve ono što poželi. Žena JARAC: Nju krase LEPOTA i HRABROST. Ona IMA PETLJU da učini sve ŠTO POŽELI i vredna je SVAKOG DIVLJENJA! Ona nikada ne odustaje od onoga do čega joj je stalo i ima petlju da uradi bilo šta.

I možemo slobodno reći da je jača i od pojedinih muškaraca. Čak i onda kada se čini da su sve lađe potonule, ona nikada ne odustaje. Ona je rođena da bude heroj j pobednik. Nikada je nećete čuti da očajava i da kuka. Sposobna je da se nađe svima i da svima bude oslonac. Veoma je jaka, iskrena i borbena.

Ma koliko da je njen život bio težak, ona je neko ko kroz život ide sa osmehom. Za nju reč odustajanje ne postoji. Ona nikada ne odustaje, osim kada nešto nije vredno borbe. Što se tiče ljubavi, potreban joj je muškarac koji će joj pre svega biti prijatelj.

 

Ona smatra da veza ne može da uspe ako partneri nisu prijatelji i ako se ne poštuju. Ono što je za nju najbitnije u jednoj vezi jeste da postoji obostrano poverenje. Kada se ova dama zaljubi ona čini sve da usreći svog muškarca. Ona vrlo dobro zna koliko vredi, tako da isto traži od svog partnera. Nastavak na sledecoj strani.

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,029PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img
error: Content is protected !!