spot_img

BIK, LAV, ŠKORPIJA I VODOLIJA- Samo na ove horoskopske ZNAKOVE RETROGRADNI MERKUR 9.9. ĆE DELOVATI POVOLJNO I PODSTICAJNO.

9. Septembra stiže nam još jedan retrogradni Merkur, a na ove će delovati povoljno i blagotvorno….

BIK

Bilo je ovo leto puno velikih promena za vas, Bikovi. Nepredvidivi Uran osvetljava vaš znak i to sa energetskim Marsom, formirajući snažne varnice u vezama i dovodeći vam sve vrste neočekivanih obrta karakterističnih za Severni čvor sudbine.

Imajući to na umu, sporiji tempo ovog retrogradnog Merkura za vas je i više nego dobrodošao kao odmor od haosa. Izbegavajte da svoj kalendar punite obavezama tokom ovog perioda, jer je velika verovatnoća za greške u komunikaciji ili zabune u vremenu.

Umesto toga, dajte sebi malo dodatnog vremena da pregledate svoj trenutni raspored i učinite ga pogodnijim za promene koje su se nedavno dogodile u vašem životu. Ponekad, biti manje produktivan može da donese mnogo više, posebno ako punite baterije za predstojeće velike korake.

LAV

Leto je vaša sezona, Lavovi, i uskoro se bliži kraju — tako da vam ova retrogradnost nudi korisnu priliku da razmislite o svojim nedavnim izborima, pogledate svoju finansijsku situaciju i sagledate svoj društveni život. Prve dve nedelje pogodiće komunikacioni sektor vašeg grafikona, tako da će biti lako reći nešto što ne mislite ili pogrešno protumačiti reči nekog drugog.

Međutim, ovo takođe nudi priliku da izgladite sve male međuljudske drame koje su se možda pojavile tokom letnjih meseci ili da slučajno sretnete prijatelje iz vaše prošlosti koje niste videli neko vreme. Koristite ovu energiju sporijeg tempa da očistite svoj kalendar i uravnotežite svoje bankovne račune dok prelazite u novu epohu.Nastavak na sledecoj strani….

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img