spot_img

HOROSKOP ZA NAREDNU NEDELJU od 29. 05. do 04. 06. 2023.

Sta vam to donosi prva nedelja JUNA procitajte u nastavku…

OVAN

POSAO: Rešavanje poslovnih problema može da vas učini nervoznim, pa se potrudite da sačuvate spokoj. Sada se osećate napeto zbog svoje nesposobnosti da rukujete količinom informacija koje su vam potrebne da biste ostvarili svoje ideje i planove. Svi poduhvati će biti plodonosni ako verujete u svoju snagu i ne odustajete. Planetarno poravnanje vas podstiče da osećate strast prema skoro svemu što vam se nađe na putu.

ZDRAVLJE: Svaki slobodan trenutak koristite za predah – vreme provodite napolju, hraneći se vitaminom D.

LJUBAV: Slobodni Ovnovi, ovaj period bi mogao biti prilično strastven, pa ako izlazite na dejt, budite spremni na sve, jer se mogu osloboditi intenzivna osećanja – čak ćete možda steći utisak kao da već poznajete dotičnu osobu, toliko ćete biti opušteni. Moguća veza će vam biti korisna ako se potrudite i pružite joj šansu da se razvija. Ovnovi u vezi, okupacija sopstvenim egom može dovesti do neuspeha u odnosu s partnerom, pa ne morate baš uvek sve komentarisati – to može biti opterećujuće za drugu stranu. Procenite svoje korake, razmislite o svojim postupcima i izbegavajte pogrešan put.

BIK

POSAO: Kad stignete na posao, prvo završite najzahtevnije zadatke, pa ćete biti mnogo smireniji u toku drugog dela dana kad ćete se baviti usputnim stvarima. Ne započinjite zadatke koje ćete imati poteškoća u obavljanju, jer niste kompetentni i oni mogu blokirati vaše uobičajene dužnosti. Budite umereni u svojim rečima koje utiču na ljude u vašem neposrednom radnom okruženju.

ZDRAVLJE: Moguće glavobolje. Ne ostajte na poslu duže od onog što je potrebno, već se odmarajte sami sa sobom ili u društvu dragih ljudi.

LJUBAV: Slobodni Bikovi, imaćete sreće da upoznate ne samo ljubav, već i pravog prijatelja, a vi samo treba da pružite šansu da vam se stvari dešavaju. Izađite iz komfor-zone, to će vam uvek doneti određenu novinu. Bikovi u vezi, nebeski uticaji će vam pomoći da usmerite pažnju na svoja osećanja i partneru kažete ono što već izvesno vreme odlažete. Odnos treba da bude pun poverenja i podrške, između osoba kojima nije neprijatno da jedno drugome kažu sve što im je na pameti. Umesto ustaljenog nezadovoljstva i monotonije, zajednički poradite na tome da se osećate bolje.

BLIZANCI

POSAO: Uslovi su sada povoljni i mogu otkriti nove prilike za posao, koje ne biste trebalo da zanemarite – posavetujte se sa iskusnijima šta vam je činiti; nemojte donositi ishitrene odluke bez prethodne analize. Zvezde vas upozoravaju da je bolje biti strpljiv da biste se spasili od neuspeha.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, a takvo stanje održavajte redovnim odmaranjem. Ne preskačite obroke, ali ne preterujte u količini namirnica koje konzumirate.

LJUBAV: Planetarna energija donosi bezbrižan period u vašoj vezi, koji možete dodatno iskoristiti izlaskom na romantičnu lokaciju, putovanje, bilo kakvu zabavnu aktivnost. Jedno drugom budite bezuslovna podrška. Moguće je da dolaze vesti koje imaju potencijal da vam promene život. Slobodni Blizanci, ne izazivajte sudbinu nepromišljenim nastojanjima zbog svog nestrpljenja, već mirno procenite situaciju. Posvetite se sebi i najdražima, a možete se prikloniti i dobrotvornoj organizaciji u kojoj ćete na najlepši način moći da ispoljite svu svoju ljubav i požrtvovanje.

RAK

POSAO: Razdražljivi ste – ne obraćajte pažnju na primedbe drugih. Možda bi bilo bolje da usporite umesto da ubrzate, jer ne želite da prebrzo skočite u bilo šta i onda otkrijete da ste pogrešili. Poteškoće će neočekivano dovesti do toga da za sada promenite svoje trenutne planove. Ne bi trebalo da pregovarate o kreditima – sačekajte povoljniji trenutak.

ZDRAVLJE: Stres će ozbiljno uticati na vaš san, tako da iskoristite svaku moguću priliku da se odmorite.

LJUBAV: Zvezde ne predviđaju blistave događaje u vašem ljubavnom životu jer položaj neke od planeta u vašem znaku prolazi kroz nisku tačku, što govori o želji da budete usamljeni. Nemojte biti agresivni ako ste izazvani prepirkom, već budite veći čovek – brigu udrite na veselje, smirite partnera i oprostite. Sa druge strane, sunce i toplo vreme nagoveštavaju organizovanje zajedničkog izleta – izaberite nesvakidašnju destinaciju i krenite na avanturu za pamćenje. Slobodni Rakovi, pružite priliku onome ko se već izvesno vreme trudi da osvoji vašu pažnju – izađite na piće, a ako ni to ne probudi vašu znatiželju – jasno stavite do znanja da niste zainteresovani.

LAV

POSAO: Možda će vas ponovo potražiti poslovni partneri sa kojima ste se odavno rastali – saslušajte ih šta imaju da kažu, možda će ponuda biti vrlo povoljna. U svemu budite oprezni i ne žurite. Emotivni ste, ali ste u isto vreme stabilni. Imate priliku da ostvarite sve svoje planove i ideje – ako se isključivo koncentrišete samo na njih.

ZDRAVLJE: Teška hrana koja bi trenutno potencijalno zatrpala vaše emocije vam neće mnogo pomoći, zato birajte nešto laganije, što neće učiniti da se osećate izmoreno i usporeno.

LJUBAV: Slobodni Lavovi, ne srljajte ni u šta – veza koja se postepeno razvija i koja pleni otvorenom komunikacijom – najbolja je za vaše blagostanje. Teško vam je da kontrolišete svoje emocije, ali morate da smireno tragate za pravim odlukama u ovom teškom periodu. Lavovi u vezi, ne razgovarajte o svom privatnom životu sa onima koje ste tek upoznali, posebno ako je razgovor vezan za partnerski odnos. Time možete poljuljati vezu koju ste posvećeno gradili. Događaji i promene koje nisu posebno prijatne počinju da osvajaju vaš stabilan i zaštićen svet, zato budite oprezni.

DEVICA

POSAO: Potrebni su vam privatnost i fokus da biste rešili poslovne probleme, koje možete stvarati zbog nespremnosti da pokažete uzdržanost pred zavidnim ljudima. Uspevate u započetim poduhvatima, a ako ne budete dodatno rizikovali, sve što je zacrtano za ovaj period biće realizovano kako očekujete. U ovom ciklusu, morate biti oprezni kada donosite važne odluke.

ZDRAVLJE: Porodični odnosi bi mogli biti malo zategnuti, što će uticati na to da budete pod stresom. Ne zaboravite da je iskrena komunikacija rešenje svakog problema. Ležite pre ponoći.

LJUBAV: Slobodne Device, budite oprezne kad upoznajete nove ljude jer ste u vlasti emocija i vaša procena nije ispravna – ne želite da uđete u nešto što vam ne odgovara i donesete sebi bespotrebni stres. Device u vezi mogu da upadnu u nepotrebne konflikte sa partnerom kada se on ponudi da im pruži pomoć, što je potpuno bespotrebno. Spustite loptu i prihvatite pomoć partnera, tu je za vas, verovali ili ne.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img