spot_img

HOROSKOP ZA NAREDNU NEDELJU od 20. 02. do 26. 02. 2023.

Dolazi nam jos jedna nedelja, procitajte sta su vam to zvezde priredile na ljubavnom i poslovnom planu…

OVAN

POSAO: Vaše akcije su obeležene uspehom i donose vam dobre finansijske prinose. Neko je možda raspoložen da pokuša da vas ubedi da se složite sa pojedinim veoma privlačnim planovima, a vi biste mogli biti u velikom iskušenju da ih slepo sledite. Dobro razmislite da li će vam se to isplatiti na duže staze.

ZDRAVLJE: Usmerite kreativnu energiju koju osećate na poboljšanje svog načina života – uvedite zdravije navike, više se krećite, bavite se duhovnom praksom.

LJUBAV: Slobodni Ovnovi, možete očekivati nova, zanimljiva poznanstva, od kojih ćete, vrlo izvesno, moći da izaberete ono koje vam najviše odgovara za intimniji odnos. Nabijeni ste novom snagom i uspećete da nametnete drugima da ispoštuju vaše zahteve. Ovnovi u vezi, možda ćete doživeti težak period u vezi, zato se bolje naoružajte strpljenjem. U ovom trenutku je važno da se uzdržite od donošenja važnih odluka za dugoročne promene, ali ipak je dobro vreme da preispitate pojedine od svojih ideja i uverenja u vezi sa vašom trenutnom situacijom.

BIK

POSAO: Očekujte dobru zaradu. Rešavajte svoje zadatke polako i temeljno – sve brojeve proverite više puta – da biste izbegli greške. Nastavite ka svojim ciljevima, držeći se svojih vrednosti i principa. Ne dozvolite onima kojima ne verujete da budu uključeni u vaše planove.

ZDRAVLJE: Zadržite dobro raspoloženje, organizujte sebi dovoljno odmora i ispunjujućih sadržaja i prilagodite dnevnu rutinu svojim potrebama, kako biste očuvali duševnu ravnotežu i dobro zdravlje.

LJUBAV: Nemojte biti agresivni ako vas partner provocira, već ga direktno pitajte u čemu je problem i šta ga muči. Nemojte trpeti ništa što vam ne odgovara. Život je kratak da bi se gubilo vreme na bespotrebne situacije. Samo budite još malo strpljivi i sve će dobro proći. Uživaćete u sreći uprkos poteškoćama. Slobodni Bikovi, uskoro ćete imati potrebu da promenite svoj stav prema određenoj osobi. Bićete iznenađeni, ali ćete shvatiti da to zapravo može postati divan odnos kom treba ukazati pažnju, ali i šansu. Život vam se može razvijati drugačije od vaših ideja i planova za ovaj period.

BLZANCI

POSAO: Očekujte nevolje zbog finansijskog neuspeha koji je uznemirio vaše kolege. Nedavne promene vam pomažu da shvatite da vaše nade neće odgovarati vašim očekivanjima. Pazite da, zbog svojih planova, nekoga ne povredite i ne namećite agresivno svoje mišljenje.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i imate dovoljno energije za sve napore koji vas očekuju. Obezbedite sebi dovoljno odmora i fizičkih aktivnosti – kroz radnje u kojima uživate.

LJUBAV: Zvezde poručuju da je ovo povoljan period u vašem ljubavnom odnosu, pa se potrudite da iskoristite vreme kako biste se dodatno zbližili sa partnerom. Svaki slobodan dan provodite zajedno u radnjama koje vam oboma prijaju. Slobodni Blizanci, ako ste nedavno raskinuli vezu, možda je bolje da malo sačekate pre nego što se upustite u nov odnos, ali na vama je da procenite. Svakako budite otvoreni za nova poznanstva i akcije – ako vam tako odgovara.

RAK

POSAO: Uskoro za vas počinje izuzetno povoljan trend u kome imate mogućnost da zaradite značajnu sumu novca. Vaš uspeh leži u otvorenoj, dobronamernoj komunikaciji sa kolegama, koji će biti zahvalni zbog toga, pa će želeti da vam uzvrate istom merom. Putujte samo ako imate dovoljno novca i to neće loše uticati na vaš budžet.

ZDRAVLJE: Popuštanje emotivnih blokada i suočavanje sa sobom može dovesti do burnih fizičkih, odnosno, zdravstvenih reakcija. Budite svesni toga i ne uznemiravajte se.

LJUBAV: Imate moć da ispravite umiruću situaciju u svojoj vezi i pretvorite je u priču o emotivnom uspehu. Nestrpljivi ste i razmišljate o nebitnim stvarima, pa vaš odnos pati, zato se potrudite da to promenite – ako vam je to u moći. Radeći na svojim problemima, najverovatnije razgovorom o njima, dogodiće se neverovatne promene, a ako u tome uspete možete sa partnerom izgraditi i nove, zajedničke planove. Slobodni Rakovi će morati da razmatraju i analiziraju svoja osećanja, jer nisu sigurni šta im je dalje činiti. Dajte šansu onome ko već duže vreme pokušava da vas osvoji, nemate šta da izgubite.

LAV

POSAO: Vaše akcije su uspešne i doneće vam novo priznanje i odličan prihod. Budite odgovorni za svoje postupke, jer uskoro će jedan dan označiti početak ciklusa od četiri nedelje u kojem ćete ili ubirati nagrade, ili shvatati svoje neuspehe.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je opuštanje, zabava i ventil za emotivni pritisak pod kojim se nalazite. Pokušajte da to pronađete na zdrav i konstruktivan način.

LJUBAV: Pojava zabrinjavajućih nerešenih porodičnih problema sada je moguća, pa reagujte pre nego što bude prekasno. Uskoro ćete možda iskusiti veliku dozu neraspoloženosti, a ne mnogo sreće, ali to će biti kratko, pa ako se to desi – nemojte prezati da partneru kažete kako vam je potrebna podrška. Zajedničko putovanje, čak i po kišnom danu, biće osvežavajuće. Ovo je dobar trenutak da razmislite i o zajedničkim planovima za budućnost i načinima na koje možete početi da ih ostvarujete. Slobodni Lavovi, bićete u situaciji da pristupite onoj unutrašnjoj tački gde su skrivena vaša najdublja osećanja – došlo je vreme da se sa njima suočite, da ih prihvatite i razrešite.

DEVICA

POSAO: Trenutna astralna energija možda ne ide u prilog pravljenju velikih planova koji postavljaju ciljeve. Možete da pronađete način da budete samostalniji u poslu, ali ne preduzimajte nikakve nove poslove i odgovornosti pod uticajem naboja koji osećate.

ZDRAVLJE: Napetost zahteva opuštanje i posvećivanje sebi – potrebno vam je vreme za samoanalizu i samoću, kontakt s prirodom će vam izuzetno prijati.

LJUBAV: Ako ste započeli novi odnos, biće potrebno strpljenje da se nosite sa nekim ko nije toliko uviđavan i pažljiv kao vi. Ali ako vas to već na početku odbija, možda bi bolje bilo da razmislite da li vam dotična osoba uopšte odgovara za dugoročniji odnos. Device u vezi, ako preterate sa željom da postignete red, samo ćete zakomplikovati odnos sa partnerom. Vaša preterana emocija i osetljivost na sve mogu vam naškoditi. Pripremite se za ozbiljne promene u svom životu koje nisu u vezi sa partnerom, a koje mogu uticati na sve aspekte. Pokušajte da se ne svađate sa onima koje volite.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,874PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img