spot_img

FONTANA ŽELJA: Pomisli ŽELJU, izaberi jednu FONTANU i saznaj da li će se tvoja želja ISPUNITI!

Pred vama se nalaze tri FONTANE ŽELJA, koje imaju zadatak da ispune vašu želju ili da odgovore na vaše pitanje.

 

 

Dakle, pomislite neku želju i potražite odgovor u fontani želja. Ona će vam odgovoriti ili će vam uputiti neku sudbinsku poruku.

 

 

Odabrali ste FONTANU BROJ JEDAN:

 

Fontana koju ste odabrali izgleda prelepo. Ovo nije nimalo obična fontana i sigurno će vam dati zadovoljavajući odgovor na vaše želje. Vi ste neko ko ustvari ima jednostavne želje i zahteve i vama možda nije ni potrebna ova fontana želja, jer vaše želje nisu neostvarive i nemoguće. Potrebno je samo malo truda i sigurno će doći do njihovog ispunjenja. Vi ste neko ko je pre svega veliki romantik u duši i verovatno ste zamislili želju koja se tiče baš ljubavi. Ono što vama u suštini fali i jeste ljubav za potpunu sreću. Sve ostalo ste svojim radom i trudom stekli sami i reklo bi se da vam ništa ne nedostaje.

 

 

 

Ljubav je ta koja bi trebalo da bude vrhunac vašeg uspeha i vaša želja je upravo vezana za to. Ova fontana koju ste odabrali nije svemoguća, pa se za ispunjenje vaše želje morate ipak i sami malo potruditi. Ona predviđa da će se vaša želja ispuniti do kraja ove godine, ali svakako i vi morate učiniti nešto povodom toga. Ova fontana želja nosi sa sobom i jedan savet za vas: ono što vam nedostaje je možda više pozitivnih misli i pozitivne energije. Zato nabacite osmeh na lice i krenite među ljude, možda vas baš tamo čeka neka velika ljubav i ostvarenje vaše želje. Jer u suštini, uz malo sreće i truda, vi ćete biti srećni čak i bez ove fontane želja.

 

 

Odabrali ste FONTANU BROJ DVA:

 

 

Pogledajte još jednom dobro ovu fontanu pod brojem dva koju ste vi izabrali. Ona je zaista, u ovom nizu, specifična i posebna baš onakva kakvi ste vi, specifični i posebni. Vaše želje su velike, može se reći čak i komplikovane. Vi želite sve: ljubav, porodicu i dom, i ostvarenje na poslovnom planu. Vi ste neko ko se ne zadovoljava samo jednom željom, jer kod vas nakon jedne želje uvek dolazi druga i tako u krug. Vi ste neko ko može da služi za primer drugima i ceo život radite na sebi i ne zadovoljavate se malim uspesima. Fontana koju ste odabrali je možda jedina koja može ostvoriti sve te vaše velike želje. Vi ste neko ko već ima ljubav u životu, ali fontana vam poručuje da će uskoro doći do pravog procvata te ljubavi, koja će možda biti krunisana brakom. Na poslovnom planu sve ide kao podmazano, ali to će biti još bolje, jer vam do kraja godine sledi unapređenje ili povišica plate. Ova fontana ima i jedan savet za vas. To je možda više poruka, u kojoj ona kaže da ipak morate pripaziti i da ne postoji niko ko ima sve u životu.

 

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img