spot_img

ASTROLOG OTKRIVA ŠTA NAS ČEKA U 2023.- Neko će u martu doživeti dramu, a tri znaka horoskopa promeniće partnere!

 

Šta nam zvezde poručuju za Novu godinu, ali i kakve nas sve promene što se tiče horoskopa čekaju u novoj 2023. godini otkrila je u emisiji „Puls Srbije“, Ana Rakić Đuričić, astrolog i diplomirani psiholog.

Za početak otkrila je, a neke i podsetila da je 1999. godine, tokom pomračenja Sunca, tokom njenog gostovanja na RTS-u, zvanično najavila pad predsenika Slobodana Miloševića, uvodeći tom informacijom gledaoce emisije u verodostojnost svojih predviđanja.

„U momentu u kom sam to rekla program je prekinut. Da li je sada moguće nešto najaviti ja ću, ovaj put, prećutati i biti mudra. Sve se moglo videti u zvezdama. Jako je bitno rešavanje situacija. Mart mesec je jako bitan. Početak i kraj marta“, rekla je Đuričić i pomenula istraživanje u svetu u kom su najviše rukovodećih ljudi u znaku Jarca.

Vodolije

Vodolije mogu da očekuju, samim ulaskom Venere, sjajne promene već februara meseca, i treba da povedu računa o psihičkoj osetljivosti i ravnoteži kao i o nogama – od kolena na dole.

Ribe

„Osim što im Jupiter donosi benefite, očekuje ih ulazak Saturna, a on donosi benefite i pouke iz određenih situacija. Favorizovani su zemljani i vodeni znaci od sredine godine, rakovi, škorpioni, bikovi i device, koji će biti zaštićeni položajem Jupitera“, rekla je Đuričić nazvavši Jupitera velikim advokatom. Takođe, otkrila je da od marta meseca svet ulazi u fazu rešavanja problema.

Ovan

„Ovan neka čuva glavu od povreda, egzaltirani period počinje od aprila meseca do kraja godine. Bikovi njih očekuju kardinalni potezi, ne mora da znači loše, neka dobro razmisle, mogu značiti i napredovanje“,  rekla je ona.

Blizanci

Tu su Blizanci koji su veseli i uvek u pokretu, Mars ih je učinio posebno turbulentnim u poslednjem periodu, oni će ubirati od juna meseca svoje plodove.

Rakovi

Rakovi mogu da očekuju bitan konitnuitet napretka u maju mesecu, prvo u poslu, a onda sledi porodica i to od jula meseca.Nastavak na sledecoj dstrani….

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,742PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img