spot_img

Evo kakve promene donosi MLAD MESEC U ŠKORPIJI – Zaokret na mnogim poljima čeka Vagu, dok se Biku sprema „nešto krupno“!

 

Mlad mesec – duhovno „restovavnje“ i novi početak. U oktobru, on je otpočeo juče, 25. oktobra, a prva lunarna faza, koja donosi važne promene, u oktobru će biti u znaku Škorpije.

S obzirom na to da će Mesec biti u Škorpionu, on pruža senzualnu vibraciju, zrelost, intrige i misteriju. Očekujte da će naredni period pojačati ranjivost, a astrolozi ističu da ovaj mlad mesec nije povoljan za manisfestovanje i planiranje.

U kombinaciji s pomračenjem Sunca, Mlad Mesec u Škorpiji „ima efekat kao duhovni nestanak struje“, kaže astrološkinja Desire Robi Antila.

Očekujte da će naredni period pojačati ranjivost, a astrolozi ističu da ovaj Mlad Mesec nije povoljan za manisfestovanje i planiranje.

Kako će Mlad Mesec u Škorpiji uticati na sve horoskopske znakove?

Ovan

Stižu velike transformacije, a ovo je vreme kada će konačno naučiti da ostavite prošlost iza sebe. Zlopamtila će smanjiti ovu svoju karakteristiku, lakše će vam biti da bacite stare predmete koji vam nisu korisni i zatrpavaju prostor i blokiraju energiju. To je uvek korisno, ali iskoristite ovo da promislite o sebi samima i budete ranjiviji, jer ne mora sve da bude u vašoj kontroli.

Bik

Mesec u Škorpiji vas podstiče da učite više o sebi i svojim važnim vezama s drugima. Jesu li vaše potrebe zadovoljene ili stavljate uvek tuđe ispred svojih? Ovo bi mogao da bude ili početak kraja ili početak novog poglavlja – uglavnom, sprema se nešto krupno!

Blizanci

Možete naići na poteškoće koje će vam poremetiti svakodnevicu, rituale, sve ono što čini da se osećate stabilno. Ovo je momenat kada morate da prihvatite da nije na vama da sve radite sami i da se ponekad oslonite na druge. Potražite pomoć ako vam je potrebna.

Rak

Pomračenje će rasplamsati vaše umetničke tendencije. Konačno ćete završiti nešto što ste dugo odlagali, ali ne bilo kakvi. Izaći ćete iz ustaljenog šablona i pokazati da ste sposobni za mnogo više nego što ste verovali.

Lav

Sjajan je momenat da se vratite korenima, osnovama, onom bazičnom i suštinskom. Možda ćete biti malo sentimentalni, naročito u vezi s porodicom.

Razmislite o tome da li je ono što imate dovoljno ili vam je za dreću potrebno nešto više. Ako je ovo drugo slučaj, zadovoljiće vas nešto sitno, što vam pomaže da se vratite onome što vas je uvek ispunjavalo radošću.

Devica

Mesec u Škorpiji će pojačati vašu intuiciju, pa se ne plašite da iskoristite to kao svoj adut: oslonite se na sebe i, kao po običaju, nećete pogrešiti.
Preuzmite inicijativu i drugi će krenuti za vama, a sjajan rezultat ne može da izostane. Ne čekajte da sreća dođe sama.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img