spot_img

Evo kako se znaci horoskopa nose sa stresom – Lav dramatizuje, Ovan naređuje drugima…

Saznajte kako znakovi zodijaka reaguju u stresnim situacijama.

Ovan

Sposobni Ovan živi za izazov – ustvari, ovo je horoskopski znak kojem je najveća prepreka nepostojanje izazova. Ako ne možete preuzeti inicijativu ili pronaći rešenje, do dovodi do gomilanja napetosti.

Ovnovi su odlučni, ali impulsivni, a sa stresom se suočavaju tako što naređuju i osećaju se sigurnijim kada su samostalni. Ovaj znak je neustrašiv; ako preuzme ulogu vođe u teškim situacijama, svi drugi će ga slediti. Jaka vera u sebe i spremnost da svima pomognu, osvaja sve ljude koji su u okolini Ovna.

Bik

Stres i izazov su promene, a Bik se zbog promena oseća nesigurnim. Ovaj znak je dosledan i stabilan, a kada se suoči sa stresom ili nesigurnošću, onda mu je teže da završi svakodnevne zadatke. Kada se dvoumi oko nečega, često će se odlučiti za postojeće stanje stvari.

Za svakog Bika važno je da ostane miran i nastavi dalje.

Blizanac

Blizanci puno razmišljaju i razgovaraju, najviše kada su pod stresom i tada lako mogu postati napeti. U današnje vreme, trebalo bi da obrate pažnju na svoje telo, da uspore, dišu duboko i zdravo se hrane. Blizanci će tražiti nova rešenja da savladaju prepreke, razgovaraju sa svima i prikupljaju činjenice. Uvek će o svemu dobro razmisliti pre nego što krenu u akciju.

Rak

Kada je pod stresom, Rak će se izolovati, zatvoriti u sebe u svoja četiri zida. Emocionalno prejedanje znak je da se Rak suočava sa izazovima. Kad je pod stresom, previše štiti porodicu I bližnje, a to se odnosi i na bliske kolege. Vodeni znakovi često svoje emocije izražavaju suzama. Uz pomoć bliskih ljudi mogu savladati sve izazove.

Lav

Kada je u stresnim situacijama, Lav drami i više nego inače. Ipak, dobro će se snaći u svakom novom izazovu. Najbolji način da se vatreni Lav suoči s preprekom je da proširi svoj pogled na svet i bude manje subjektivan – mora se krenuti dalje i iskoristiti svoju fizičku snagu i hrabrost kako bi se izborio sa bilo kojim problemom.

Devica

Kada su Device pod stresom, situacija postaje prilično ozbiljna, a kada stres dođe do vrhunca, preterano razmišljanu i brinu o svemu. “Unutrašnji kritičar” Device oštriji je od većine, pogotovo kada je pod stresom. Device će pokušati da vrate kontrolu u svoj život i izbegnu rutinu, a čišćenje doma jedno je od rešenja da pobede stres. Takođe, bitno je da se opuste.Nastavak na slerdecoj strani….

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img