spot_img

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 18. JUN 2018.godine

Ovan

Izgleda da danas nikako ne možete pogrešiti sa zvezdama na vašoj strani. Bilo da idete na neki sastanak ili društveni događaj bićete veoma uspešni i u centru pažnje. Zbog vašeg samopouzdanja, moguće je da će vas privući jedna osoba koja takođe želi sa vama da stupi u kontakt. Trenutno nemate šta da izgubite. Samo napred.

Bik

Pod uticajem današnje astralne energije moguće je da poželite da svoj ljubavni život podignete na viši nivo, počevši od duhovnog nasleđa – časova meditacije ili joge. To će vam pružiti neverovatan osećaj, van svakodnevne rutine – nešto kao mali odmor. Ukoliko imate partnera pođite zajedno. Svakako ćete oboje biti veoma zadovoljni, a prijaće vašoj vezi.

Blizanci

Današnja blistava astralna energija ohrabruje sva grupna dešavanja i aktivnosti. Ukoliko ste već zadovoljni u vezi, onda ćete upoznati sjajne ljude koji će imati odličan uticaj na vašu vezu. Ukoliko tražite ljubav, onda je sve što treba da uradite da započnete konverzaciju sa onim ko vam se sviđa i videćete šta će se zatim desiti. Mogli biste se prijatno iznenaditi!

Rak

Sa današnjim aspektima svakako očekujte da proširite svoje vidike. Možete započeti interesantan razgovor usred biblioteke ili knjižare dok tražite poslednji bestseler. Ali razgovor će se nastaviti na vaše iznenađenje. Može potrajati i pre nego što budete svesni, bićete u vezi!

 

…nastavak na sledećoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img