spot_img

DEVICE TOKOM JUNA: Slede vam veoma LEPI DANI, jer sve što POŽELITE, vi ćete moći i da DOBIJETE…

Šta reći o Devicama…? Osobe rođene u ovom znaku su pravične, odane i odlučne.

 

Neki ljudi misle da su Device hladne i rezervisane jer žive u skladu s razumom, ne sa osećanjima. Može biti teško shvatiti kako se Device osećaju, jer one uglavnom poriču svoja osećanja. Neko ko je dobar u čitanju ljudskih emocija će primetiti negativne emocije Device, ali kada je pita o tome, ona će se radije povući nego što će pričati o tome. Zato je bolje pustiti Devicu da vam se sama otvori kada ona to bude želela.

Evo šta Device mogu da očekuju tokom meseca juna…

 

 

POSAO

Među Devicama imamo mnogo visokoumnih stručnjaka koji su instinktivno uspeli da izvuku najpozitivniji maksimum koji im je rođenjem dat. A to su: preciznost, posvećenost, pedantnost i higijena, kako telesna tako i mentalna.

 

Device tokom juna:

Nema nikakvog razloga da brinete za vaš posao u narednom perioidu, kamoli za novac. Jer, iako ćete u mesecu pred nama i te kako imati troškova, isto tako ćete imati i većih prihoda nego što ste uopšte mogli da zamislite. Sve što u toku meseca juna poželite, a što se tiče novca, vrlo lako možete i da dobijete. Jer će vam na poslovnom planu cvetati ruže, ali naravno, samo zato što ćete iskreno davati sve od sebe i što ćete ulagati veliki trud da sve bude baš onako kako ste zamislili. Moguće je da ćete imati problema sa kolegama, ali sve je to deo posla. I to samo zato što se ne slažete oko nekih sitnih stavki, a u suštini svi želite da ostvarite što bolje rezultate. Kada to prevaziđete, posao će cvetati.

 

 

LJUBAV:

Ako ste slobodni, nemojte praviti velike planove kada je ljubav u pitanju. Ništa vam se posebno neće desiti kada je ljubav u pitanju. Moguć je flert, pa čak i par avantura, ali su male šanse da vi tokom ovog meseca upoznate osobu koja bi mogla da vam unese sreću u život i da se sutra smatra vašom pravom ljubavlju. Istina je da vi i dalje osećate snažne emocije prema nekome ko je deo vaše prošlosti. Ali, ni od toga neće biti ništa i što pre vi to shvatite, to će biti veće šanse da se pomirite sa tim i da počnete da živite dalje. Da otvorite svoje srce za nove ljubavi koje su svakako i te kako moguće samo ako vi raskrstite sa svojom prošlošću. Nastavak na sledećoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,874PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img