28.7 C
Belgrade
petak, 20 maja, 2022
spot_img

DEVICA: Osveta nije u njenom stilu, ona veruje u moć karme!

Čovek koji nikome na svetu neće poželeti zlo, niti će mu ikada pasti na pamet da vam naudi. To je Devica! Čak i oni koji povrede Devicu retko će kada da dožive da im ona uzvrati milo za drago, jer je prosto osoba koja to ne čini. Ako može da vam oprosti ona će to rado da učini, a ako to ipak nije slučaj, onda će se udaljiti od vas i u to nema nimalIzuzetno je dobro imati je kao prijatelja, jer je odlična u davanju saveta i rešavanju problema.

Veoma su posvećene svojim prijateljima i uvek su spremne da pruže pomoć i podršku. Veoma su odane i lojalne kao prijatelji, ali i kao partneri. U ljubavi su jako posvećene i pažljive. U životu su jako borbene i ništa ne prepuštaju slučaju. One su uvek spremne da slede svoje snove i ciljeve i da se za njih bore. Oko sebe ima puno prijatelja, jer je Devica velikodušna i voli da pomogne drugima.

Onako kako bi sebi pomogla, uvek je spremna da pomogne svojim dragim ljudima.o sumnje. Jako je važno da kažemo da je ovo znak koji svima želi samo dobro i znak koji pri tome nikome neće naneti bol. Devica se ne sveti i nikada ne prlja svoje ruke. Ne zato što je ona lažno skromna i glumi, nego zato što ona veruje u moć karme.

Ona zna da će svima da se vrati ono što su drugima dali. Ljudi koji nju povrede ne moraju da čekaju njenu osvetu, ali kad tad će te ljude karma sačekati kada se najmanje budu nadali. Inače, izuzetno je dobro imati Devicu za prijatelja, jer je odlična u davanju saveta i rešavanju problema. Veoma su posvećene svojim prijateljima i uvek su spremne da pruže pomoć i podršku. Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,319PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img