spot_img

Da li si VERNA ŽENA ili NE? Izaberi jedan CVET LOTOSA i on će ti otkriti PRAVU ISTINU!

Lotos je cvet koji raste u prljavoj vodi, a ipak uspeva da ostane netaknut i zadrži svu svoju raskoš i lepotu!

 

Upravo zato je ova veličanstvena biljka oduvek predstavljala simbol čistote, plemenitosti, mudrosti i inteligencije. Takođe je simbol mladosti, lepote i života. Izuzetno je cenjen kao simbol u mnogim istočnim zemljama, naročito u Kini i Indiji. Najveći potencijal ovog cveta krije se u njegovim pupoljcima, dok se sam cvet smatra jednim od najsnažnijih talismana. Kinezi veruju da će svaka želju koju zamislite dok mirišete lotos biti ostvarena i tako predstavljaju njenu neverovatnu energiju.

 

Postoje razne vrste i boje ovog cveta. Beli lotos je simbol plemenitosti i savršenstva, te se smatra svetim, dok je crveni direktno povezan sa čistotom srca i simboliše ljubav. Plavi lotos simbolizuje pobedu i oslikava mudrost i moć znanja. Upravo zbog svega ovoga, mi smo danas za vas pripremili ovaj zanimljiv test karaktera. Na vama je samo da odaberete lotos koji vam se najviše dopada i na osnovu njega možete saznati pravu istinu o svom karakteru, kao i o tome da li ste verna žena ili ne.

 

CVET LOTOSA BROJ JEDAN:
Vi ste izuzetno snažna i staložena žena. Znate kako treba da reagujete u svakoj mogućoj situaciji. Takođe vrlo dobra znate koliko vredite i shodno tome znate šta želite i šta zaslužujete. Kada je reč o ljubavi, nemate problema sa time da učinite prvi korak. Ali isto tako smatrate da muškarac, koji ne sme da vam priđe, ne zaslužuje ni da vas ima. Jednostavno, ne volite slabiće i kukavice, već vam je potreban čovek koji će vas voditi kroz život.
NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,796PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img