spot_img

BLIZANCI: Oni si ŠARMANTNI, ZABAVNI i PAMETNI. Ko ih jednom zavoli – VOLI IH ZAUVEK!

Blizanci su izuzetno nezavisne ličnosti. Neće ih obavezivati niko i ništa. Moraju sami da upoznaju svet. Promene i sloboda su vrlo bitne stvari za Blizance. Nikada ne dozvoljavaju nikom da im nameće svoju volju, jer je sloboda neophodna za njihovo mentalno zdravlje.

 

 

Blizanci sklapaju vrlo interesantna i uzbudljiva prijateljstva.Vole da ostave svoj pečat kod svakog koga upoznaju. Vrlo su nestalni, pa nestaju na duže vreme kada upoznaju nove prijatelje i istražuju nova mesta. Ali kada se vrate, donose sa sobom nova razmišljanja, tačke gledišta i zanimljivosti koje žele da podele sa drugima. Život je vrlo interesantan i zabavan sa prijateljem Blizancem. Ako vam je potreban bilo kakav savet, zatražite ga od Blizanca. Vrlo su vešti u komunikaciji i mogu vam pomoći da dobijete šta želite svojom ubedljivošću i entuzijazmom i takođe daju dobre savete. Nemojte, međutim, gnjaviti Blizanca svojim dugoročnim problemima jer ne žele da se bave time pošto ih to deprimira i staje na put njihovoj slobodi. Prijatelj Blizanac vam najbolje prenosi najnovije tračeve, a ako volite konverzaciju, Blizanac je kao poručen!

 

Vrlo su široke ruke prema svojim prijateljima, spremni su da vam posvete dosta vremena i da podele sve sa vama. Mada vrlo društveni, Blizancima je uvek potrebno vreme za sebe i to treba da se poštuje. Blizanci su znak Zodijaka koji mnogi ljudi ne vole, jer smatraju da su oni dvolični i prevrtljivi. Upravo zbog toga su oni mnogim ljudima trn u oku. Ali bez obzira da li ih volite ili ne, ono što je istina jeste da su Blizanci savršen znak Zodijaka. Oni zaista poseduju toliko vrlina da ih moramo tako okarakterisati. Pripadnici ovog horoskopskog znaka su pre svega izuzetno komunikativni i inteligentni ljudi. A samim tim možemo reći da su jako šarmantni i poželjni. Blizanci su jako elokventni i vrlo brzo se uklapaju u svako društvo i prilagođavaju svakoj situaciji. Oni jednostavno imaju urođenu moć da se podvuku pod kožu drugim ljudima, da posle prvog susreta sa njima poželite da ceo život provedete kraj njih.

 

 

Istina je da oni ponekad umeju da budu dvolični i da kažu jedno, a misli drugo, ali oni to na neki način nesvesno rade. I druge ljude mogu lako da ubede u svoju priču, da ne možete ni primetiti kada vas prevare ili slažu. Poznati su takođe i po tome da vole da budu glavni i uvek žele da se pokažu u najboljem izdanju. Svojom pričom i svojim šarmom osvajaju sve ljude oko sebe i na neki način imaju puno obožavalaca, a to je ono što Blizancima prija. Oni se trude da imaju što više obožavalaca, jer njima prija divljenje okoline. Ono što takođe možemo reći za Blizance jeste da su oni u stvari u duši jedna velika deca. Toliko šarma i neodoljivosti poseduju, da im je nemoguće odoleti. Sa njima je život jedna prava zabava i pustolovina. Oni žive život punim plućima i koriste svaku priliku koju im život nudi. Dalje moramo reći da je Blizance jako teško upoznati. Oni su jako nepredvidljivi i nikada ne možete imati definitivno mišljenje o njima. Ono po čemu su najpoznatiji jeste po umetnosti govora. Jednostavno niko nema priču kao što ima jedan Blizanac. U svojoj priči vrlo često koriste laskanje, što se nekim ljudima ne dopada, ali to je jednostavno deo njihov šarma i to su Blizanci.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img