spot_img

BUBAMARE donose SREĆU: Izaberi jednu BUBAMARU i saznaj šta te LEPO uskoro OČEKUJE!

Od davnina se širom sveta bubamara smatra simbolom sreće i blagostanja. Nazivaju je i božjom ovčicom, a engleski izraz ladybug je skraćenica za Our Lady’s bug, što u prevodu sa engleskog jezika znači gospina buba.

 

Svojom pojavom bubamara obraduje svakoga na koga sleti, a veruje se da je i zaštitnik dece. Crvena boja bubamare podseća na vatru i krv i simboliše život i ljubav. Sedam crnih tačaka na njoj su simbol misterije. Zato što ima istu boju kao plašt majke Isusa Hrista, bubamara je u nekim delovima Italije i Velike Britanije povezivana sa kultom Bogorodice Marije. Simbolično se vezuje i za porođaj, plodnost, ljubav i lepotu. U Francuskoj postoji verovanje da bubamara pretvara negativne misli u pozitivne i da pomaže kod psihičkih tegoba.

Veruje se i da neoženjenom muškarcu proriče skorašnju ženidbu. Istovremeno devojke koje nestrpljivo čekaju udaju, bubamaru postavljaju na vrh kažiprsta, a svaka sekunda do njenog poletanja donosi jednu dodatnu godinu čekanja do udaje. Upravo zbog svega ovoga, mi smo pripremili i ovaj test za vas. Na vama je samo da odaberete jednu bubamaru i da saznate šta vas to lepo uskoro očekuje.

 

BUBAMARA BROJ JEDAN:

 

Vi na svet gledate potpuno drugacije u odnosu na ostale. U vasim ocima je sve divno i nezno. Sa ljudima uvek komunicirate kulrurno i nezno, uz sva moguca pravila ponasanja. Vi jednistavno sijate od toliko kvaliteta i divan ste sagovornik. Ne postoji nikakva mogućnost da neko ima loše mišljenje o vama jer vi to prosto ne dozvoljavate.

 

Evo kakve lepe vesti vam donosi bubamara broj 1: Osoba koju jako dugo poznajete i koja vas izuzetno ceni, ucinice nesto lepo za vas. To nije ljubav, vec prijatelj, koji vas dobro poznaje i tacno ce znati pravi nacin da vas usreci. Bice to prelepo iznenadjenje za vas. Time ce vas usreciti i ucvrstiti vase prijateljstvo. To ce biti njen nacin da vam se zahvali za sve godine prijateljstva, ljubavi i postovanja. Videcete, bicete veoma srecni i prijatno iznenadjeni, prvenstveno poklonom, ali i svojim prijateljem, jer su oni pravo blago.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,754PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img