spot_img

BLIZANCI, DEVICA, STRELAC I VODOLIJA- Ovi znaci horoskopa imaju NAJVEĆE šanse da pronađu ljubav svog života do kraja zime!

 

Jesen je period velikih promena na svim poljima – mnogi menjajau posao, drugi dobijaju unapređenje, neki su odlučili da stanu na “ludi kamen”, neki pak da je jedino rešenje razvod… Promene su izvesne, nekom bolje, nekom drastičnije, ali sigurno je da ništa više neće biti isto.

Evo koja 4 znaka horoskopa imaju najveće šanse da do zime upoznaju svoju srodnu dušu!

Blizanci

Mnoge stvari će biti u ćorsokaku, ali ne i ljubavni život! Imate veliku šansu da do zime upoznate osobu svog života!

Mnogi Blizanci će se, s druge strane, pomiriti s bivšim partnerom, ali astrolozi savetuju da je bolje da sve što je bilo ostavite u prošlosti i ne pokušavate da gradite tamo gde je nešto bilo srušeno.Univerzum vas sigurno vodi do prave osobe.

Devica

Nakon izazovnog perioda, Devicama dolazi period velikih promena u ličnom životu. Oni koji su dugo sami, Univerzum će nagraditi novom ljubavlju koja će im izlečiti sve stare rane.Oktobar će biti mesec romantike i ljubavi za Device. Usredsredićete se na jačanje veze sa partnerom. Imajući na umu svoje profesionalne obaveze, možete pronaći pravi balans i odvojiti vreme za svoje najmilije.

Ako vaš odnos sa partnerom ne ide dobro u poslednje vreme, možda će vam zajednički odmor pomoći da ponovo zapalite osećanja. Moguće je da ćete do kraja oktobra saznati lepe vesti koje se odnose na porodicu.

Ako ste u vezi koja je već duže vreme u krizi, kraj godine bi mogao da bude ključan.Ukoliko ne radite na komunikaciji, neko od vas će možda potražiti sreću sa strane, a to znači definitivni kraj.

Strelac

Za predstavnike ovog znaka kraj godine donosi mnogo dobrih stvari na polju ljubavi! Oni koji su sami, upoznaće nove, zanimljive osobe.

Strelčevi su pod značajnim uticajem Urana tokom cele godine, a takođe mogu sve više računati na uticaj planeta u svom znaku tokom zimskih meseci. Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,874PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img