BIK se ne zaljubljuje u LEPE OČI, nego u LEPU DUŠU!

BIK se ne zaljubljuje u LEPE OČI, nego u LEPU DUŠU!

12. фебруара 2020. Off By totiko

Astrološki znak Bik obuhvata sve osobe muškog i ženskog pola koje su rođene u vremenskom periodu između 20. aprila i 21. maja.

Bik pripada zemljanim znacima, a njegove osnovne osobine podarila mu je njegova vladajuća planeta Venera. Prva asocijacija na osobe koje su rođene u znaku Bika je tvrdoglavost. Poznato je da Bikovi mogu da idu i glavom kroz zid, ako je potrebno, ali to nije znak da su Bikovi loše osobe.

To je znak da su oni jako hrabri, istrajni i pošteni ljudi. Bik je neko ko želi svima dobro i uvek je spreman da bude oslonac svojim dragim osobama. On je neko ko će vas voleti i ko će biti vaša podrška i rame za plakanje kada vam god to zatreba. Veoma je odan prijatelji i uvek se možete osloniti na njega.

Čak i onda kada vam svi okrenu leđa, možete biti sigurni da će Bik ostati uz vas. Što se tiče ljubavi, Bik je osoba koja se ne zaljubljuje na prvi pogled, a naročito ne u fizičku lepotu. On je osoba koja teško pušta ljude u svoje srce, ali ne zbog toga što je nepoverljiv, već zato što njemu treba mnogo više da se zaljubim.

On je neko ko se ne zaljubljuje u lepe oči, nego u lepu dušu. Njemu nije potrebna ničija lepota, već uvek gleda da u nekoj osobi pronađe dobrotu i iskrenost. Bik je neko ko želi da voli iskreno, ali da bude i iskreno voljen. Spreman je uvek da učini sve za ljubav svog partnera i da mu bude oslonac i rame za plakanje. Sve ono što vam je potrebno da imate u jednom partneru, možete pronaći u osobama koje su rođene u znaku Bika. U ljubavnim odnosima veoma je otvoren i iskren i uvek je spreman da kaže istinu.

Ma koliko da istina bila bolna i surova, Bik je neko ko će reći ono što misli, jer je on zapravo takav. Isto to očekuje i od svog partnera, jer je na laži alergičan. Imati jednog Bika kraj sebe prava je sreća, jer on zaista ume da voli kao retko ko. Njegovu ljubav nije lako dobiti, ali za njegovu ljubav se bez sumnje treba boriti. Mnogi ljudi koji ga ne poznaju mogu da kažu da je sebičan i tvrdoglav, ali to je daleko od istine. On je zaista pravi prijatelji i čovek od reči. On je čovek za primer, jer je uvek spreman da bude podrška i oslonac svojim najmilijim osobama. U ljubavi je spreman da da sve od sebe i spreman je uvek da usreći svoju dragu osobu. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2