Home HOROSKOP BIK, RAK I RIBE – Retrogradni Mars pokreće stare probleme i strahove. Ovi znaci horoskopa neka se primire do 11. decembra!

BIK, RAK I RIBE – Retrogradni Mars pokreće stare probleme i strahove. Ovi znaci horoskopa neka se primire do 11. decembra!

0
BIK, RAK I RIBE –  Retrogradni Mars pokreće stare probleme i strahove. Ovi znaci horoskopa neka se primire do 11. decembra!

 

Kojim horoskopskim znacima su planete naklonjene, kojima je pametnije da se primire? Biće iznenađenja, ali i potrebe za oprezom. Zvezde su tu da nekima olakšaju život, ali i s druge strane zakomplikuju.

Retogradni mars kreira konjunkciju sa retrogradnim Marsom , što znači da možete očekivati da će stvari postati malo neuredne. Mars — planeta sukoba,  — u retrogradnoj fazi  što dovodi do ogorčenosti koje zahtevaju preispitivanje.Vodite racuna sta radite i mikslite sve polako dolazi na naplatu pazite se u svakom slucaju…

Astrolozi najavljuju, narednih dana biće svega, a snažan uticaj planeta osetiće najjače rođeni u znaku Bika, Raka i Riba.

Bik

Na polju ljubavi samo prividno deluje da je sve u redu. Od partnera previse očekujete, komunikacija I razumevanje su vam na minimumu. Moguće da je voljena osoba prezahtevna, a vi nemate dovoljno snage da joj se posvetite.

Rasprave, nesuglasice i svađe, tako bi se mogla opisati nedelja pred zauterim Bikovima. Ipak, sreća u nesreći je da su rešive. Naravno, ako se obe strane nateraju da sednu I razgovaraju. U suprotnom, ne toliko sjajna prognoza.

Nesigurnost se prenosi i na polje novca, pa je moguća pojava neplaniranih troškova, ali istovremeno daje opciju da se u narednom periodu malo stabilizujete po ovom pitanju.

Rak

Strahovi, nesigurnosti i brige, bili oni realni ili samo umišljeni, vrlo su aktuelni kod vas ovih dana.Nastavak na sledecoj strani…