spot_img

BIK, LAV, ŠKORPIJA I VODOLIJA- Samo na ove horoskopske ZNAKOVE RETROGRADNI MERKUR 9.9. ĆE DELOVATI POVOLJNO I PODSTICAJNO.

ŠKORPIJA

Većina predstojećeg retrogradnog Merkura se dešava u vašoj tihoj i usamljenoj 12. kući, tako da efekti mogu biti malo suptilniji nego obično. Ovo bi mogao biti posebno introspektivan i mističan period, a možda ćete se zateći kako se vraćate u prošle snove. Svakako će vam biti potrebno više vremena i prostora da se povežete sa sobom, a ako postoje duhovne ideje na kojima radite, sada je pravo vreme za prosvetljenje i isceljenje.

Imajte na umu da se vraćamo u sezonu pomračenja samo nekoliko nedelja nakon što se ova retrogradnost završi sa snažnim pomračenjem Sunca u vašem znaku — pa koristite ovaj retrogradni hod da očistite nered iz svoje podsvesti pre nego što vas jesenji kosmički događaji uvedu u novu eru.

VODOLIJA

Nije da će ovaj retrogradni Merkur biti toliko blagotvoran prema vama, Vodolije – biće tu vidljivih uticaja na putovanja, posao i pozajmice.

Međutim, možda ćete takođe otkriti da vam to donosi priliku da razjasnite svoj viši sistem vrednosti i promenite svoju trenutnu paradigmu. Umesto da se držite starih dogmi ili etiketa samo zato što su vam nekada odgovarale, iskoristite ovu energiju da preispitate svoje vrednosti i procenite da li su one i dalje u skladu sa onim što ste danas.

Ovo retrogradno kretanje u perspektivi bi takođe moglo da izazove obnovljeno interesovanje za neke prethodne teme istraživanja ili težnji iz vaše prošlosti. Samo zato što ranije niste postigli određeni cilj ili ste išli za određenim snom ne znači da je prekasno da se to sada ostvari. Ako su sipatije i dalje prisutne, nemojte se plašiti da počnete ispočetka.

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img