Home ZABAVA ANĐELI ti šalju PORUKU! Izaberi jednu i pogledaj ŠTA TO ZNAČI!

ANĐELI ti šalju PORUKU! Izaberi jednu i pogledaj ŠTA TO ZNAČI!

0
ANĐELI ti šalju PORUKU! Izaberi jednu i pogledaj ŠTA TO ZNAČI!

 

Vau! Ovo je istina! Sve od reči do reči! Kako je ovo moguće?

Prva asocijacija na anđele je nešto lepo, nevino i dobro. Upravo zbog toga smo mi danas za vas pripremili šest lepa anđela, sa likom. Kao što vidite, na ovoj slici se nalaze anđeli pod rednim brojevima .Na vama je samo da odaberete jednog anđela i da saznate kakve vas lepe vesti očekuju na svim poljima. Te lepe vesti će se sigurno desiti do kraja ove godine. Zato požurite i što pre odaberite jednog anđela i saznajte šta vas to lepo očekuje. Budite pažljivi pri ovom izboru, jer jedan anđeo sa sobom nosi bračnu ponudu.

 

Dugo nisam videla dobar test! Baš ste super! I ovde je trebalo samo odabrati sliku! I sve ste nam otkrili i rekli! Toliko je sve tačno, da sam se čak i uplašila, hahaha! Znate me uvek prijatno iznenaditi, šta reći još! Volim čitati vaše članke, uvek nas znate zabaviti i opustiti, zainteresovati! I što je najvažnije, sve je istina! Hvala vam!

 

OVO JE JEDNA OD PORUKA KOJU DOBIJAMO SVAKOGA DANA OD NAŠIH ČITALACA… Ako želite da se zabavite kao ova devojka, pogledajte naš novi test…

1.

Kada u vašem životu postoje sumnje i brige, setite se da su vaše negativne misli pod vašom kontrolom. Možda se čini da su demoni, ali vi imate moć nad njima. Često dolaze teška vremena kada zapravo ostvarujemo veliki duhovni napredak. Neprestano testiramo sebe i sve smo jači. I zapamtite, demoni se rastvaraju pred licem radosti i nestaju pod krilima anđela.

 

 

2.

Nosite svu mudrost potrebnu da živite ispunjen život. Vaša mudrost je vaše nasleđe, vi ste dete Božansko. Ova mudrost je u vašem srcu i uvek joj se možete obratiti. Ako slušate ovu mudrost, uvek ćete napraviti pravi izbor i živeti u skladu sa vlastito odabranim putem. Greške pravite samo kada zaboravite slušati svoje srce.

 

 

3.

Prepoznajte prošlost kao korak prema sadašnjosti. Prestanite gledati unazad, za dobrim ili lošim stvarima. Ne dopustite da vas vaša krivica za celu prošlost sputava. Trebamo učiti iz svojih grešaka, ali nikada ne bismo smeli maltretirati sami sebe. Nastavak na sledećoj strani…