Home HOROSKOP Ako vam je RIBA prijatelj, čuvajte je kao NAJDRAGOCENIJI BISER MORA!

Ako vam je RIBA prijatelj, čuvajte je kao NAJDRAGOCENIJI BISER MORA!

0
Ako vam je RIBA prijatelj, čuvajte je kao NAJDRAGOCENIJI BISER MORA!

Ribe su požrtvovane i brižne, pa je i vaša patnja i briga njihova. Neće žaliti ni vremena ni suza da vam olakšaju dušu do isceljenja.

 

 

Pomalo su naivne pri sklapanju prijateljstva, pa često mogu biti izigrane i prevarene. Njihove ružičaste naočare su moguće za to krive, jer ih ne skidaju ni kada spavaju. Njihova dobrodušna priroda često je proizvod naivnosti, jer u ljudima vide samo ono najbolje, zašta se vredi žrtvovati. Od prijatelja očekuju samo najbolje, pa se i lako razočaraju, jer je gotovo teško ispratiti sve njihove ideale u pogledu na svet koji ih okružuje. E, tada i one najfinije Ribice mogu prerasti u neku morsku neman, koja vas pomno vreba na greškama u koracima i u plićaku njenih nadanja. Stoga, ukoliko vam je stalo do pravog prijateljstva sa Ribama, bolje da ne mutite izvor sa kog vodu pijete, inače zlo i naopako. Tokom života, Ribama se obično izdvoje tri prijatelja vredna pažnje, na koje uvek mogu da računaju. Ako vam je prijatelj, čuvajte je kao najdragoceniji biser mora.

 

 

Zbog svoje velikodušnosti, Ribe se lako sprijatelje. Imajući osetljive duše, one privlače druge ljude ka sebi. Ali trebale bi biti dovoljno pametne da ne dopuste drugima da ih suzbiju. Ribe se trebaju rešiti povremenih odnosa, zadržavajući samo one koji mogu pridoneti njihovom napretku. Ribe najviše vole prijatelja koji im je uvek na usluzi i može ih razveseliti i utešiti. Zauzvrat će prijateljima uzvratiti nepristranim razumevanjem i predanošću. Ribe su emocionalno vezane za svoje prijatelje i retko primećuju da li prijatelji zloupotrebljavaju tu vezanost. Ribe su zainteresovane za prijateljstvo i često traže prijatelje s takvim entuzijazmom da zaboravljaju na osećaj proporcije. One žude za toplinom, ljubavlju, dubokim ljudskim odnosima tako strastveno da bezbrižno veruju prvoj osobi koju sretnu, dok bi ih malo više promišljenosti i diskriminacije u budućnosti spasilo od glavobolje. Ribe obično tretiraju prijateljstvo kao ljubav. Ribe su simpatične, prijateljske, vesele; brinu o svojim prijateljima, čak i ako ih retko vide. Ti se ljudi predaju bez gledanja unatrag i ne mogu pristupiti odabiru prijatelja sa stajališta realizma. Često očekuju neverovatnu izvrsnost izvan ljudskih mogućnosti ili odbijaju pomiriti se s običnim ljudskim promašajima.

 

 

 

Ribe duboko pate zbog činjenice da nisu u mogućnosti dugo vremena doživeti zadovoljstvo komunikacijom s ljudima. Naravno, prijateljstvo temeljeno na iluzijama i zabludama izaziva sumnjivu radost. Ribe imaju najjače prijateljstvo sa ljudima rođenim u njihovom sopstvenom periodu, ili između 21. i 22. jula, sa njihovim „glavnim osećanjima“, odnosno onima koji su rođeni od 21. do 20. septembra, kao i od 21. do 20. – 27. oktobra i tokom meseca novembar.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…