spot_img

ŽENE rođene u mesecu MARTU su POSEBNA SORTA! Pročitajte i zašto…

Često veoma nepredvidiv i ćudljiv, mart je i mesec u kojem se javljaju i prvi vesnici proleća.

 

 

Dani su sve duži, a ovaj mesec mnogi vole i zbog toga što se priroda ponovo budi i rađa, te se u vazduhu može osetiti pozitivnost.

 

A šta je sa ženama rođenim u ovom mesecu?

 

 

Za njih slobodno možemo reći da su one posebna sorta žena i za to postoji mnogo razloga. Sledeće karakteristike ih najbolje opisuju:

 

VELIKODUŠNOST

 

Žene rođene u martu veoma su velikodušne i saosećajne. One imaju veliko srce kojim osvajaju sve oko sebe. Ta karakteristika ih samo više podstiče da nastave u obavljanju nesebičnih dela.

 

 

SMIRENOST

 

 

Žene rođene u ovom mesecu vole da se drže podalje od vreve svakodnevnog života, te da uživaju u nekom tihom kutku zaokupljene svojim mislima. Daleko od toga da su nedruželjubive, ali jednostavno se ne pronalaze u društvu glasnih ljudi, te će radije izabrati mir i spokoj umesto slave i bogatstva.

 

 

TELENTOVANOST

 

 

Žene rođene u martu izuzetno su talentovane i najčešće su umetničke duše. Veoma vole likovnu umetnost i muziku. I same su kreativne te su u stanju da naprave mnogo toga sa svoje dvije ruke.

 

 

VERNOST

 

 

Žene rođene u martu veoma su retko, skoro nikada, podložne prevarama. One su veoma posvećene i ostaće uz osobe do kojih im je stalo i u najtežim životnim trenucima.

 

 

INTUICIJA

 

 

Žene rođene u ovom mesecu veoma su intuitivne i gotovo je nemoguće zavarati ih. U tren oka mogu shvatiti ako je reč o nekakvoj spletki i zbog toga često imaju dosta neprijatelja. Naravno, one oko toga ne brinu, jer veruju u poštenje i iskrenost.

 

 

PRILAGODLJIVOST PROMENAMA

 

 

Brda ili doline, ravnice ili pustinje – žene rođene u ovom mesecu veoma lako se prilagođavaju uslovima životne sredine, ali i svim životnim situacijama. Ta njihova sposobnost ujedno je i najjača karakteristika koju poseduju.

 

 

MUDROST

 

 

One su prikriveni filozofi. Razmišljaju svojom glavom i drugi veoma retko mogu uticati na njih. Veoma često i veoma lako nalaze izlaz iz najzamršenijih životnih situacija.

 

 

RADOST

 

 

Žene rođene u ovom mesecu su pravi veseljaci i raduju se životu. One šire radost gde god da odu. Uvek hodaju podignute glave i u stanju su da se smeju i onda kada je najteže.

 

 

 

Dakle, da sumiramo ovo. Iako se dobro snalaze u društvu, osobe rođene u martu su povučene i misteriozne kad je reč o njihovom privatnom životu. Žene rođene u martu su kreativne, energične i strastvene. Vole da uživaju u životu i da pokazuju svoje talente, ali čuvaju svoju privatnost.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img