spot_img

Žena VODOLIJA: Ona pleni svojim KARAKTEROM, DOBROTOM i LEPOTOM. Uvek PODIGNUTE GLAVE, jer zna koliko VREDI!

Dama kojoj su zvezde poklonile neizmernu lepotu, pleni sa još puno dobrih vrlina. Zasenjuje druge žene, pre svega, svojim karakterom i svojom dobrotom. Ona je žena koja ima čvrste stavove i drži do svoga dostojanstva. Žena Vodolija je neponovljiva i drugačija.

 

 

 

Žena Vodolija je zaista jedna snažna dama koja pleni svojom lepotom. Ona je veoma jaka i uvek dobije ono što želi. Poznata je po tome da je veoma dobar prijatelj i da je uvek tu za sve one ljude kojima je potrebna. Ona je neko ko zaista ume da razume i da podrži svakoga. Takođe moramo reći da vam ova dama nikada neće okrenuti leđa. Žena Vodolija je takođe neustrašiva i za nju ne postoji reč ‘odustajanje’. Sposobna je da se izbori za sve ono do čega joj je stalo. Ona ume da dokaže koliko je jaka i nikada ne očekuje pomoć drugih ljudi. Ona zna da ništa ne pada sa neba i zato je uvek spremna da svojim rukama i svojom snagom dobije ono što zacrta. Ona je neko ko može da bude i prijatelj i podrška i oslonac.

 

 

Takođe možemo reći da je jača od većine muškaraca koji je okružuju. Ona je ta koja čini uvek prvi korak u ljubavi. Ona se ničega ne plaši i uvek je spremna da zavodi. Ne plaši se poraza i odlično zna da može da izgubi bitku, ali nikada neće izgubiti rat. Ona će svakom muškarcu umeti da dokaže koliko je jaka i sposobna je da svakog muškarca vodi kroz život. Tako da slobodno možemo reći da ovu ženu nikada ne može da osvoji muškarac koji je kukavica. Onaj muškarac koji nema petlju da joj priđe i da se za nju bori, sigurno ne može da privuče njenu pažnju. Njoj je potreban jak muškarac koji će umeti da je iskreno voli i da joj bude oslonac. U vezi nikada ne zavisi od muškarca u finansijskom smislu. Ona ne može sebe da zamisli da joj neki muškarac određuje kako će ona da živi i da joj udeljuje novac. Ona je jednostavno prava žena koja živi od svog rada, a ne od tuđih para. Jako je odana i verna i kada se zaljubi spremna je da učini sve za svog muškarca. Međutim, ako oseti da muškarac pokušava da je prevari, spremna je da ode, jer to nikada ne bi dopustila.

 

U ljubavi joj je najvažnije da kraj sebe ima podršku, ali i čoveka koji će joj biti prijatelj. Ako ne može da mu veruje, onda sigurno neće želeti ni da ima nešto sa njim. Njoj je potreban neko ko će da veruje u nju i ko neće da sumnja u njenu ljubav. Ona zna da ljubav može da uspe samo ako su partneri pre svega prijatelji i veruju jedno drugom. Za nju je ljubav i kompromis i podrška. Njoj nije problem da se bori za ono do čega joj je stalo i zaista ume da da celu sebe. Ali isto tako od svog partnera očekuje da joj uzvrati istom merom i da se prema njoj ophodi kao prema princezi.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img