spot_img

ŽENA VAGA – Njoj ništa ne možete ZABRANITI, niti joj možete SOLITI PAMET. Ova žena ima i NAJLEPŠU DUŠU u čitavom horoskopu!

Kao ljubitelj lepote i sklada, kako u umetnosti, tako i u životu, Vaga je po horoskopu veoma nežna i ljubazna. Darovita za umetnost i javne nastupe, Vaga je takođe poznata kao strogi, objektivni i nepristrasni procenitelj i kritičar.

Osim toga, ove osobe su sklone da neguju prijateljstva, kao i da neprijatelje vešto preobrate u prijatelje. Imaju ogromnu potrebu za skladnim životom i učiniće sve kako bi ga obezbedili. Po pitanju braka, ovaj horoskopski znak zna da bude veliki idealista i romantičar.

Žena Vaga je mudra, inteligentna i najlepša. Ona je jednostavno savršena i jedinstvena. Ali i skromna i umerena. Oličenje je pravde i ravnoteže. Harizmatična je i očaravajuća dama, koja će lako privući vašu pažnju, ali se nikada neće uobraziti!

Vaga je znak kojim vlada Venera i zato su osnovne karakteristike ovog znaka harmonija i ravnoteža. Pripadnicama ovog znaka pripada period 23. septembra do 23. oktobra. Ove žene su veoma snalažljive i savršene u svemu što rade, veoma su društvene i imaju dara za komunikaciju i šalu. Žena Vaga je harizmatična i očaravajuća osoba, koja će lako privući ljude iz svoje okoline. Ona je fascinantna mešavina racionalnog ponašanja i nepredvidivih emocija i svojim šarmom i intelektom uvek će se odvajati od drugih žena.

 

Pripadnice ovog znaka su veoma hrabre i odlučne žene koje veruju u sebe i svoje sposobnosti i retko kada će pitati druge za mišljenje, jer one su prosto mudre žene Vage. Ono što žele, to moraju dobiti i za njih ne postoji nemoguće. One ne pristaju na kompromise i žele od života sve ili ništa.

Ove žene veoma vode računa o sebi i svojim stavovima, ali nikada to ne rade da bi se dopale drugima, one u stvari i ne žele da se dopadnu svima, i ništa ih ne zanima, jer one su srećne ako ostanu iste – dosledne sebi i svojim principima. One su na neki način i savršene i jedinstvene žene koje ne žele da se menjaju i žele da ostanu takve kakve jesu.

Žena Vaga je vrlo snalažljiva i sposobna i za nju ne postoji nerešiv problem. Ona se jednostavno ne plaši nikakvog problema, jača je od svega toga, jer ona na jednostavan način ume da pridje svakom problemu i reši ga na najlakši mogući način.

Ove žene su veoma fer i korektni igrači, nikoga ne gledaju sa visine, imaju poštovanje prema svima. Ona poštuje sve ljude, ali isto tako očekuje i poštovanje za sebe. Veoma je pravična i plemenita i takve ljude bira da budu deo njenog društva. Ona u svom okruženju ima samo dobre ljude, jer ona želi da se na svakog svog prijatelja uvek može osloniti, baš kao što se oni uvek mogu osloniti na nju.

 

Ove žene su veoma mudre i promućurne, jako teško ih je nadmudriti i prevariti tako da to ne treba čak ni pokušavati. To je jedna iskusna dama koja je mnogo toga u životu prošla i mnogo ljudi upoznala i ona ima sposobnost da ljude čita kao knjigu. Dovoljno je samo nekoliko minuta da bude kraj vas i ona će znati da li ste dobra ili loša osoba i retko kada greši u tome, jer je za nju karakterisricna izuzetno naglašena intuicija.

Na prvi pogled ove žene izgledaju veoma neodlučno i potrebno mi je puno vremena da doneseu neku odluku, ali to nikako nije znak da su one neodlučne, već su ovo žene koje su veoma pametne i oprezne. Zena Vaga sebi ne dopušta nikakve greške i puno vremena koristi za razmišljanje. Tek onda kada dobro razmisli, spremna je da donese neku odluku i učini prvi korak ka svom cilju. Nikada ova žena ne može doneti neku odluku na brzinu koja će joj stvoriti probleme, nego će dobro razmisliti i upravo na takav način doneti uvek ispravnu odluku. Nastavak na sledećoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,796PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img