spot_img

Žena ŠKORPIJA: Za ljude koje VOLI spremna je da UČINI SVE, a za one koji je IZDAJU u njenom životu NEMA MESTA!

Znaku Škorpije pripadaju žene koje su rođene između 21. oktobra i 20. novembra. One su vodeni znak i to nam govori da su vođene emocijama. Njihova vladajuća planeta je Pluton. Ova planeta je simbol misterije, magnetizma i privlačnosti i sve ove osobine poseduju i žene koje su rođene u znaku Škorpije.

 

 

Na prvi pogled izgledaju daleko, mračno i hladno, ali ispod njihove površine kriju se izuzetno emotivne žene. Ona je neko ko u svom srcu nosi puno hrabrosti i optimizma i uvek je spremna da ide napred. Za ljude koje voli spremna je da učini mnogo toga, a za one ljude koji je izdaju u njenom životu nema mesta. Ona takve ljude neće da precrta, već će ih zauvek sahraniti i krenuti ispočetka. Poznato je da je škorpija životinja koja u sebi ima otrov, pa tako i ove žene mogu da budu jako otrovne, temperamentne i brutalne ukoliko ih neko izda. One su jako dobri prijatelji ako sa njima umete da budete otvoreni i iskreni. Ali ukoliko pokušate da ih izdate, onda je bolje da ih odmah zaobiđete.

 

Žena Škorpija je po prirodi mirna i smirena, ali ukoliko pokušate da se igrate sa njom, može biti gora i od samog đavola. Spremna je za svog prijatelja i svog partnera da učini mnogo toga, ali ukoliko vi njoj pokušate da okrenete leđa budite spremni da je izgubite za sva vremena. Ona nikada neće nešto uraditi na prljav način i nikada svoju sreću neće izgraditi preko tuđih suza. Ona odlično zna šta želi od života i uvek je spremna da bude tu za sve ljude koji su joj dragi. Njeno poverenje i njenu ljubav zaista nije lako zadobiti, ali za one ljude koje zavoli spremna je da učini sve. Ona je spremna da bude svojim prijateljima i oslonac i rame za plakanje i da im pomogne na svaki mogući način.

 

 

Njoj uvek možete verovati i ona vas nikada neće prevariti, a to je zbog toga što ona nikada ne odustaje od emocija i zaista ume snažno da voli. Ali kada je neko prevari, ona tu osobu neće precrtati, ni obrisati, već će je sahraniti za sva vremena. Ona jednostavno nikada ne daje šansu onim ljudima koji su jednom prevarili, jer vrlo dobro zna da onaj ko to jednom učini, da će sigurno to učiniti drugi put. Ona je veoma jaka i oprezna i spremna je da se izbori za sve ono do čega joj je stalo. Ako vas voli budite sigurni da vam nikada neće okrenuti leđa.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img