spot_img

ŽENA RIBA- DAMA KOJA UME DA VOLI SVIM SRCEM, ONA JE NEŽNA ŽENA SA DUŠOM VEČITE DEVOJČICE!

Ako poznajete neku od njih ili ste sami rođeni u ovom znaku, verovatno ćete se prepoznati u nekoj od sledećih osobina.Kao i svaki drugi znak, i riba ima svoje prednosti i mane pa ne možemo reći da li je ovo dobar ili loš horoskopski znak.

To uvek zavisi od toga da li u nečijem karakteru prevagnu mane ili prednosti. Osim toga, da bude jasno, i previše prednosti može da odvede u neumerenost, pa tako postanu loše osobine.

Znaku Ribe pripadaju žene rođene između 19. februara i 20. marta. Njihova planeta je Neptun i one se vezuju za misterije i sanjarenje, pa su stoga veoma romantične i osećajne.

 

One su vodeni znak, ali nikako nisu hladnokrvne ribe, već emotivne žene kojima je njihova sreća na poslednjem mestu i spremne su da učine sve za osobe do kojih im je stalo. One su jako intuitivne i znaju da čitaju ljudsko ponašanje i izraz lica, ali vrlo često mogu da budu i naivne i da veruju pogrešnim ljudima, što ih puno košta u životu. Žene Ribe su velikodušno dame koje su spremne da svoj život posvete drugima i da se više bore za sreću drugih ljudi, nego za sopstvenu.

One upravo zbog toga nemaju previše sreće u životu, ali one ne odustaju od svoje dobrote jer su prosto dame velike duše i još većeg od srca. Pripadnice ovog znaka su veoma inteligentne i intuitivne žene i veoma dobro znaju šta im donesi tugu, a šta sreću… međutim, one imaju neke navike koje prosto ne mogu i ne žele da promene.

Žena Riba je dama koja je ceo svoj život posvetila sreći drugih ljudi i ona jednostavno ima naviku da pomaže drugim ljudima, zaboravljajući često na svoju sreću. One veoma dobro znaju da, upravo zbog toga što toliko pomažu drugim ljudima, nemaju dovoljno sreće u svom životu, ali jednostavno se ne mogu promeniti.

 

One su pre svega dame velike duše, žene koje nikoga ne mrze, one vole svaku osobu, u svakome vide dobro i nikada vam neće poželeti ništa loše. One ne znaju za mržnju i u život vam mogu doneti samo ljubav i sreću. Bez obzira što nemaju dovoljno sreće u životu i što sigurno time nisu zadovoljne, nikada ove žene nećete čuti da se žale na bilo šta, ni na život, ni na sreću.

One zapravo krive samo sebe zbog nedostatka sreće u svom životu. Ove mudre žene znaju da su same krive, jer se nikada nisu dovoljno borile za sopstvenu sreću.

I pored toga ove žene ne žele da se menjaju, one prosto uvek ostaju iste i spremne su da daju svoje srce na dlanu svakome kome je njihova pomoć i ljubav potrebna.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,497PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img