spot_img

Žena Riba – Praštala je i onima koji to NISU ZASLUŽILI, ali se OPAMETILA i više nikome NE OPRAŠTA!

ŽENA RIBA

Najbolja reč koja opisuje pripadnice ovog znaka je razumevanje i dobrota. One su veoma druželjubive i umeju da budu podrška, jer kao vodeni znak poseduju izuzetnu emotivnost, intuitivnost i duhovitost. Divni su prijatelji žene Ribe i još bolji partneri, jer umeju da vole celim srcem. One vas nikada neće povrediti, ali nikada neće dopustiti ni da ih neko drugi povredi. Ribe plane svojom dobrotom, ali vam one neće ostati dužne ako ih povredite ili ako im nanesete neku nepravdu.
Žena Riba je mnogo puta u životu bila povređena, a samim tim i tužna, jer su mnogi koristili njenu dobrotu i mnogo puta su je izdali, čak i njoj najdraži ljudi. Upravo to učinilo je da ova žena postane snažna i da ne dozvoljava nikome više da je povredi.

 

Ove žene su naučile da se same bore kroz život, one prosto mogu sve same i neće vam dozvoliti da budete u njihovoj blizini ukoliko osete opasnost. Ono što je ostalo isto kod ovih žena i što se nikada neće promeniti, jeste njihova dobrota. Ribe se prosto rađaju sa velikim srcem i to ostaje tako do kraja života. Međutim, ove žene su ojačale i naučile da poštuju sebe, postale su snažnije i samostalnije i upravo zbog toga ne dozvoljavaju da im bilo ko nanese tugu ili ih povredi. Žena Riba vas nikada neće prva povrediti, niti će učiniti bilo kakvo zlo, jer ona to prosto ne ume. Ona je spremna svima da pomogne i nesebično daruje svoju dobrotu, ali ako pokušate da je povredite videćete i njeno drugo lice.

 

U tom slučaju ne možete očekivati ništa dobro, jer vam Riba sigurno neće ostati dužna i umeće da odbrani sebe i svoj integritet. Ranije je ova žena praštala, čak i onim ljudima koji to nisu zaslužili, ali ova žena se opametila i više nikome ne oprašta, jer zna da niko nema pravo da je povredi. Ako je neko dobar prema njoj, ona će uzvratiti duplo više, jer je Riba nesebična kada pruža ljubav i dobrotu. Ali ljudi koji je povrede, mogu da očekuju da će ona preći preko svoje dobrote i da će svakome uzvratiti po zasluzi, jer ona poštuje sebe.

 

One retko kada odustaju od svojih prijatelja i od ljubavi. Izuzetno cene ljude koji takođe ne odustaju od nje. Naročito ceni one ljude koji je vole i koji su uvek tu za nju. Po prirodi su jako tolerantne i mirne, ali nikada nemojte misliti da su naivne. Riba je izuzetno pametna i intuitivna i vrlo dobro zna kada neko pokušava da je prevari ili da je iskoristi. Ona je neko ko jako ceni prijateljstvo i uvek je iskrena u svakom odnosu. Međutim, ukoliko zna da će nekoga povrediti istina, u stanju je da prećuti, jer ne želi nikome da nanosi tugu. Ukoliko vi njoj nanesete tugu, velika je verovatnoća da će vam ona pružiti drugu šansu. Nastavak na sledećoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img