spot_img

Žena RAK: Izgubi svako ko IZGUBI NJU, a ona NIKADA, jer se ona bori DO POSLEDNJEG DAHA!

Ona zna da čuva ljude koje voli i da se za njihovu ljubav bori. Nikada ne odustaje od ljubavi i spremna je da se bori do poslednjeg daha za ono što voli.

 

 

Sve dok postoji poslednji tračak nade ona će boriti i biti tu. Zato ona nikada ne gubi, jer zna da je učinila sve. Ali oni ljudi koji nju izgube, zaista gube mnogo i gube sve. Žena Rak je neko ko je zaista spreman i životom da brani one ljude koje voli i ume da čuva ono što ima. Njena najvažnija životna uloga je ljubav. Ona ima najveće srce u Zidijaku i zaista ume da voli do ludila. U životu se nikada ne predaje i ne postoji šansa da odustane od onoga što želi, a to su pre svega njeni voljeni ljudi.

 

 

 

Ona je neko ko se jako brzo veže i zaista ume jako i snažno da voli. Njeno srce je ogromno i samim tim je njena ljubav takva. Kod nje se u životu jednostavno sve vrti oko emocija i nju kroz život vodi njeno nesebično srce. Ona voli do bola i do ludila i zbog ljubavi je spremna na sve. Niko kao ona ne zna da voli, da ljubi, da želi. Ona uzima, ali i daje. Ona je žena o kojoj se sanja i o kojoj se mašta. Ona je žena koja je tako blizu, ali opet i tako daleko. Ona je boginja ljubavi.

 

 

 

Ona je žena Rak. Ona koja se uvek vraća tamo gde je nekada bila, jer nikada ne ostavlja neraščišćene račune. Ona je neko ko će vam u svakom trenutku reći šta misli o vama. Ali u malo zavijenoj formi, jer ona svakako da nije naučila da nekome saspe istinu u lice iako mnogi to i zaslužuju. I tako će uvek biti. Ona je neko ko je izuzetno veran svojim stavovima, svojim idejama i za nju je brak i porodica svetinja u koju nikome neće dozvoliti da joj dirne.

 

 

Ona neće dozvoliti da je iko ucenjuje za ljubav. Ona kada voli, voli i to svima jasno i pokazuje. Ona svoju dušu otvara samo onima koji njenu dušu i zasluzuju. Ona je neće dati bilo kome i bilo kada. Ona će se čuvati za posebne ljude i posebne trenutke u životu. Ova žena je doživela toliko toga ružnog u životu i nije joj lako da ponovo veruje. Ali ako joj pokažete koliko je vama stvarno stalo do nje i do njene ljubavi, ona će vam mnogostruko vratiti. Ne postoji stvar koju ona neće uraditi kada nekoga voli i kada joj je do nekoga istinski i stalo. Ona će svoju dusu otvoriti prema ljudima koje zaista voli, poštuje i ceni.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,801PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img