spot_img

Žena RAK: Ako ti ona SRCE da, BORI SE za njenu LJUBAV i nikada NEĆEŠ ZAŽALITI!

Žena Rak je dama izvanrednih kvaliteta i lepote. Tako elegantna dama se retko sreće. Ona je vanserijska lepotica, koja obara sa nogu i žene i muškarce.

 

Poznata je takođe po svojoj velikoj emotivnosti. Ona je jako saosećajna, duboko intuitivna i privržena svojoj porodici i ljudima koji je okružuju. Zato spada u najizazovniji znak Zodijaka, kada je reč o upoznavanju. Njen smisao života je ljubav i zato je njena najveća potreba da bude voljena i da voli. Ova lepa i strastvena dama obara sa nogu i žene i muškarce, ali je previše stidljiva da bi učinila prvi korak. Onaj muškarac koji je želi za sebe mora da je oslobodi i ohrabri i da na najsuptilnij način probudi njenu maštu.

 

Sa ovom damom zaista morate biti nežni i taktični, jer samo jedan pogrešan potez može dovesti do toga da se ona povuče u sebe. Ukoliko je muškarac zaista vešt u osvajanju i nađe joj „žicu“, u njoj može probuditi čudesnu ljubavnicu koja će ga sigurno opčiniti zauvek. Kada se potpuno oslobodi ona će, bez imalo razmišljanja, pokazati sve svoje emocije i svoju nežnost. Za partnera uglavnom bira onog muškarca koji će je u svemu razumeti. Porodica je veoma bitna za ženu rođenu u znaku Raka.

 

Porodica je za ovu damu na prvom mestu, što se može videti po posećenosti deci i kućnim poslovima. One su tradicionalni tip žene i pune su majčinske ljubavi i zbog toga će biti odlični roditelji. Koliko su osetljive, toliko su i uporne. Nema toga što ove dame ne mogu učiniti, niti cilja koji ne mogu ostvariti. Kada neki posao treba da se obavi, one su tu da zavrnu rukave i da ga vrlo brzo i uspešno završe. Porodica i posao je ono što ih ispunjava.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img