spot_img

Žena JARAC, borbena i samostalna dama koja uvek pleni i uživa u svojoj slobodi.

Vaš odnos prema životu je realan. Volite postojanost. Cenite samo one ljude koji imaju izvesnih vrednosti, naravno u skladu sa vašim shvatanjima. U životu ne volite da gubite vreme. Prezirete laka ćeretanja, dokone razgovore. Ukratko rečeno, vi niste od onih koje provode dugo vremena pred ogledalom, doterujući frizuru ili ulepšavajuci lice. Dan ćete provesti mnogo korisnije.

Realista ste. Umete tačno da prosudite pojedine događaje. Čak i onda kada ste spremni da preuzmete neki rizik, što se retko događa, uvek sve unapred dobro isplanirate. U svom poslu, kao i u životu, ne želite da na svaki način privučete pažnju drugih. Radite diskretno i vredno kao mrav i tek se na kraju mogu oceniti vaši napori koje ste ponekad godinama ulagali. Kroz rad želite da dokažete da ste neophodni, za razliku od mnogih koji neprekidno ističu svoje vrednosti i precenjuju sami sebe.

Samoća je vaše utočište. Sami ste odlučili da živite po strani. Ne bi se moglo reći da ste veliki optimista, vesela i razdragana osoba. Takvim ljudima niste ni mnogo naklonjeni. više volite društvo melanholičnih osoba, kakvi ste sami. Život je za vas nešto veoma ozbiljno. Od njega ne očekujete mnogo radosti, ne verujete ni u kakva čuda.

Kada dobijete neku satisfakciju ne primate je kao obavezu već kao pravi poklon. Umete da gospodarite svojim osećanjima, koja drugima retko otkrivate. Za vas je sposobnost da se kontrolišete i upravljate svojim osećanjima pitanje časti. Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img