spot_img

ŽENA DEVICA – Dama u ovom znaku horoskopa ne traži samo pravog, ona traži SAVRŠENOG. Ona zna da je NAJBOLJA i za sebe traži SAMO NAJBOLJE!

 

Predana, snalažljiva, diskretno duhovita, marljiva, praktična, razborita, skromna, sramežljiva, precizna – sve je to žena rođena u ovom horoskopskom znaku. Njena životna misija je biti heroj i obarati druge ljude s nogu znanjem i intelektom.

Ona je – Devica!

Djevicom vlada planeta Zemlja zbog čega je praktična i svoje misli bazira na stvarnosti, a ne mašti. Kroz život hoda s nogama čvrsto na zemlji koračajući graciozno i nježno u svojoj razboritoj stvarnosti.

Orijentirana na detalje ovo je ‘žena dinamit’ koja doslovno misli na sve i na koju se uvijek možete pouzdati. Svemu pristupa sistematski te voli planirane rutine. Slobodno vrijeme najradije provodi u dugim šetnjama u prirodi ili radeći u vrtu.

Njena velika vrlina je da uvijek i svugdje dolazi na vrijeme. Može se činiti hladnom i odsutnom, ali zapravo je sramežljiva i neodlučna.

Ljubav

Potpuno predana kada je u vezi, Devica je pouzdana i lojalna te važe svaki detalj prije nego se nekom obveže. Radije će biti sama nego s pogrešnom osobom – ona ne traži samo onog pravog, ona traži onog savršenog.

To ne znači da traži nekog tko je savršen (jer takav čovjek ne postoji) nego nekog s kime će se savršeno slagati. Detalji su joj važni i u ljubavi pa od svog partnera očekuje ‘začine’ poput cvijeća, mirišljavih sveća i romantike.

Skromna i konzervativna u mnogim područjima života, Djevica voli da partner preuzme inicijativu. Stroga prema samoj sebi, važna joj je partnerova potvrda. Najbolje se slaže sa Škorpiom, Blizancima, Rakom, Bikom i Jarcem.

Prijateljstvo

Pouzdana i uvijek od pomoći, prijateljica Djevica bit će tu za svaki važan događaj u životima svojih prijatelja. Također, nikada neće zaboraviti rođendane osoba koje su joj važne.

Njena kritična priroda i praktična osobnost čine je prijateljicom koja zna dati odličan savjet, ali samo kada je se traži jer ona se ne ‘petlja’ samoinicijativno u tuđe stvari.

Kada joj se žele zahvaliti na pomoći njeni prijatelji trebali bi to napraviti na diskretan način Djevice su skeptične prema velikim gestama i glasnim iskazivanjima emocija. Više cijene jednostavne i tiše iskaze zahvalnosti.

Izgled

Mladenačko ovalno lice, oštar i iskričav pogled koji analizira, duži nos, veliki, široki osmijeh, nježna brada, vitka linija, četvrtasta ramena, mala stopala fizičke su karakteristike Device. Kosa je obično smeđa, a oči sive ili boje lješnjaka.

Gornji dio glave obično je primjetno veći što se povezuje s izrazito intelektualnim umom. Njena vanjština općenito je upečatljiva i Djevice se nose vrlo dobro. Najveći fizički adut Djevice je njen dugi, vitki trbuh.

Stil

Profinjenost i bezvremenska odjeća zakoni su kojih se Djevica nepokolebljivo drži. Obožava odjevne komade u kojima će s posla moći otići na ručak, večeru ili u večernji izlazak.

Ono bez čega ne izlazi iz kuće je dezodorans jer ovaj otmjeni znak uvijek želi odisati svježinom. Koliko zapravo brine o svom izgledu, diskretna i samozatajna Devica ne želi otkrivati svima i ne želi da svi to znaju.

Zemljane boje poput sive i žutosmeđe te mornarsko plava omiljene su joj boje. Njena garderoba puna je praktičnih i sofisticiranih komada, a otmjeno će isfurati i najležernije odjevne kombinacije.

Ne voli ništa ekstremno, već jednostavno, praktično, suptilno i prilagodljivo. Nakit mora nadopunjavati kompletni izgled i podignuti ga.

Perfekcionistička narav Device posebno se očituje u šopingu.

Ona pažljivo provjerava je li s artiklom koji joj se sviđa sve u redu, a njenom istančanom oku ništa ne može promaknuti.

Kada kupuje lako je možete zateći na odjelu zdrave hrane jer Devica pazi na prehranu i svoju vitku liniju.

Nije ni čudo da mnogi smatraju Djevicu – čuvaricom kvalitete.

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,874PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img