Home HOROSKOP ŽENA DEVICA: Čuvajte je dok je imate kraj sebe, jer kad jednom ode biće kasno za sve!

ŽENA DEVICA: Čuvajte je dok je imate kraj sebe, jer kad jednom ode biće kasno za sve!

0
ŽENA DEVICA: Čuvajte je dok je imate kraj sebe, jer kad jednom ode biće kasno za sve!

Devica je dama koja čini sve za ljubav i kada voli – voli bezuslovno. Ona i te kako ume i može da prašta, ali za sve postoji granica.

 

Kada jednom odluči da ode to je kraj. Tada će biti kasno za sve, jer ona nikada ne gleda u prošlost. Zato je čuvajte dok je imate kraj sebe i nikada se sa njom ne igrajte. Devica ima i te kako mnogo da vam pruži. Odgovorna je i požrtvovana, verna i pouzdana i na nju se uvek možete osloniti. Ona svoja obećanja ispunjava. Učiniće sve da vam pomogne kada imate problem. Negovaće vas kada ste bolesni. Devica uživa kada se oseća korisno i kada je nekome potrebna, zato je pustite da se brine o vama i ona će to rado činiti. Retko će vam šaputati romantične reči na uvo, ali će uvek biti tu za vas i zbog vas.

 

Ovo su žene koje imaju izražen osećaj za tuđe potrebe i želje i obožavaju da ugode drugima a posebno onima koje vole, zato ljubav sa ženom Devicom i pored njenih mana, može biti iznenađujuće prijatno iskustvo. Žena Devica veruje u pravu ljubav. Njena ljubav je posebnija od ljubavi drugih zodijačkih znakova, koja svojim intenzitetom i jedinstvenim stilom može zatamniti sve druge žene. Međutim, nju je preteško osvojiti. Pouzdane i lojalne, Device izvagaju i rezmotre sve činjence i emocije pre nego što se predaju.

 

Žena Devica bi radije izabrala da bude sama nego sa pogrešnom osobom. Razlog tome je što je zaista iskrena i emotivna i ne očekuje manje od toga i boji se da bude povređena. Ona ne dozvoljava da je iko vuče za nos, ima talenat da prepozna skoro svaku laž ili čak i najslabiji trag nesigurnosti kod partnera. Takođe, žena Devica voli sebe, ali zato ona vidi sve svoje mane savršeno jasno i zna da ne može da živi na način na koji drugi očekuju. Nezavisna i jaka osoba, Devica, za razliku od urbane legende, ne traži spasavanje, već kvalitetno društvo. Ukoliko se Devica oseća sigurno u vezi, ona će uraditi sve da održava vezu. Ona će zaista ići miljama daleko za one koje voli i to sa osmehom na licu.

 

Ona svoja obećanja ispunjava. Učiniće sve da vam pomogne kada imate problem. U njenoj kući sve sija, odlično kuva i kod nje sve funkcioniše perfektno. Harmonično je brižna i posvećena svim članovima porodice. Takođe, kada Devica shvati da njen brak nije savršen i ako nađe pravu ljubav, neće se dvoumiti između prekida i ostajanja. Ona je uvek iskrena prema sebi i prema drugima. Device se najbolje slažu sa Bikom, Devicom, Škorpijom, Ribom i Jarcem.

 

PORODICA I PRIJATELJI

Devica prema porodici gaji veliko poštovanje i neizmernu ljubav, posebno prema starijim članovima porodice. Device nisu osobe koje će direktno pokazati svoje emocije, radije će to uraditi kroz konkretna dela. Device su žene koje će posle obroka prve krenuti da peru suđe i priskočiti u pomoć kada su potrebni pomoć i nega. Uvek će biti tu da saslušaju probleme svoje bližnjih. Ova žena je organizator najvećih iznenađenja, poklona i proslava i neprestano iskazuje svoju pažnju članovima porodice. Devicu je, podjednako, veoma korisno imati kao prijatelja. Pouzdane su, surovo iskrene, nikada neće odati ničiju tajnu, a odlične su u davanju saveta i zaista rešavaju probleme. Takođe, nikada neće nametati svoje mišljenje, dok joj to ne tražite. Devica je prijateljica koja će vas uvek podsetiti da vodite računa o sebi i o svom izgledu i biće prisutna u svakom važnom događaju svojih prijatelja. Međutim, za razliku od nekih znakova koji imaju ogroman krug ljudi oko sebe, Device imaju svega nekoliko posebnih prijatelja, jer ne prihvataju svakoga u svoj život. Nastavak na sledećoj strani…