Home HOROSKOP Žena BLIZANAC: Lepa, harizmatična i neponovljiva. Ona je dama ZA SVAKO POŠTOVANJE i za nju se VREDI BORITI!

Žena BLIZANAC: Lepa, harizmatična i neponovljiva. Ona je dama ZA SVAKO POŠTOVANJE i za nju se VREDI BORITI!

0

Žena Blizanac je zaista jedna očaravajuća i nepredvidljiv dama, koju krase izuzetna lepota i dobrota.

 

Ona je neverovatno duhovita i zanimljiva i lako će privući vašu pažnju. U ljubavi ume da bude zavodljiva, zaigrana i divlja. A u prijateljskim odnosima govorljiva, domišljata i društvena. Sve to opisuje jednu ženu Blizanac i sve je to čini zaista jednom posebnom damom. Ona je kombinacija pameti, lepote i dobrote i zato je čuvajte kao oči u glavi, jer bolju ženu od nje nećete pronaći. Danas su zaista retke osobe na koje se možemo osloniti i koje su uvek tu za nas, i u dobru i u zlu, ali svi oni koji kraj sebe imaju ženu Blizanca, zapravo imaju sve to.

 

Svi oni koji je imaju za prijatelja ili partnera, sigurno su svesni koliko je ona kvalitetan čovek i zato je čuvaju kao najveće blago. Svakako da bi ova dama mogla da se ponaša kako želi i da pokaže sebičnost, ali ona to ne čini. Ona je neko ko vodi računa o svakom svom koraku i ne želi pri tome nikoga da povredi. U životu ima puno ciljeva, ali nikako ne želi da ih ostvari po svaku cenu, jer za nju neke stvari nemaju cenu i nikada neće imati. Postoje neke stvari koje su u životu ove žene zaista dragocene i neprocenjive. Za nju mnogo više sreće može doneti trenutak koji je proveden u društvu njoj dragih osoba, nego bilo kakav lažni uspeh.

 

Ona je emotivna žena kojoj sreću donose samo stvari koje na sebi nemaju cenu. U vremenu u kome živimo, veoma je teško pronaći pouzdanog, vernog i dobrog čoveka. Možda bi smo to mogli čak da nazovemo i nemogućom misija, ali postoji jedna žena koja je „moguća misija“ u tom pogledu, a to je upravo žena Blizanac. Ona je verna i pouzdana i nikada nikoga neće izdati. Još jedan od njenih kvaliteta je to što vas ona nikada neće slagati, jer laži nemaju mesto u njenom životu.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…