28.7 C
Belgrade
petak, 20 maja, 2022
spot_img

Žena BIK ponosno korača kroz život, žena OVAN je sposobna da od života ugrabi sve, a LAVICA je posebno biće u univerzumu!

Žena je posebno biće u univerzumu, o kojoj se u prinicu jako mnogo zna, ali je jako mnogo i neistražena. Ova „kosmička nerešena misterija“ kod koje dva i dva nisu uvek četiri, predstavlja nešto što pobuđuje pažnju sveta od samog nastanka. Mnogi umetnici su pokušavali da proniknu u suštinu ženskog bića, ali ma koliko se trudili da budu precizni, žene ih uvek iznenade. Kod žena je pravilo da nema pravila.

Čak ponekada i ako ima pravila, pravila ne moraju da važe. Opisati žene zodijaka nikada nije lako, pa verujem da ni ja kao žena možda u tome ne uspem sasvim valjano, ali evo mog „pokušaja“ da vam makar malo približim i demistifikujem žene, u pogledu iz „ženskog ugla“! Žena Ovan Žena Ovan može da se tumači kao prava amazonka, koja je sasvim sposobna da od života ugrabi sve, a posebno ono najbolje. U tom smislu, ove žene mogu da budu jako uporne i da zaista dođu do toga da ostvare sve svoje životne ciljeve. Poseban motiv za njih je da se sa muškarcima takmiče u poslu i zaradi.

Žena Bik Žena Bik je specifična žena koja osvaja snagom nesalomivog duha. Nije se rodio taj koji će njoj da odredi bilo šta. Ponekad svojeglava i buntovna, ova žena krupnim koracima uvek grabi ka cilju, dok ponosno korača kroz život i rešava probleme. Posebno vole kada se muškarci zbog nje prilagođavaju ili čak žrtvuju. Žena Blizanci Žena Blizanci suvereno vlada govorom, to je njeno moćno oružje. „Prokleto“ je kreativna, ali i previše promenljiva. Njenom muškarcu sasvim sigurno nije lako, a njeni saradnici verovatno „čupaju kosu s glave“. Ona insistira na detaljima i sve želi da zna.

U osnovi ona je večiti tinejdžer nestašnog duha. Žena Rak Žena Rak je nežna žena koja vapi za ljubavlju, ali ljubav i širi. Ona voli sve oko sebe i „kapira“ da će tom metodologijom uspeti da se provuče kroz život, pa čak i u poslovnom pogledu. Njen muškarac mora da bude spreman na mnogo razumevanja, ali i konstantno dokazivanje ljubavi. Ona je veoma često preosetljiva. Žena Lav Žena Lav kad je mlada želi da osvaja starije muškarce. Kada je zrela, lovi samo piletinu. Lavica je ipak kraljica koja nema strah. Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,319PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img