spot_img

Žena BIK: Ona POSTIŽE SVE DA BUDE – najbolja supruga i majka, dama, domaćica, poslovna žena i fatalna zavodnica!

Velike, ekspresivne oči, pune senzualne usne, vitak, elegantan vrat i krupnija građa neke su od fizičkih odlika tipične žene Bika. Vrat je deo tela kojim vlada ovaj znak, pa je kod žene Bik vrlo često izražajan i voli da ga istakne ogrlicama, lančićima, šalovima i maramama.

 

Srednje su visine ili malo ispod proseka. Lice je obično četvrtasto ravnih crta, dok je glava prilično okrugla. Imaju manje uši priljubljene uz glavu, nekad i bucmastu bradu sa šarmantnom rupicom. Krase ih blage i nežne oči, pa pripadnici jačeg pola teško odolevaju zavodljivom šarmu kojim te oči zrače. Većina Bikova može da se pohvaliti odličnim stasom i u kasnijim godinama izgledaju mladoliko, sveže i snažno. Jedna od najlepših žena Zodijaka trudi se da ostane i dalje ne samo lepa i poželjna za supruga nego prvenstveno za samu sebe, a i za druge. Dobar organizator, dobra domaćica, praktična i osećajna, dobra majka, ali nikada ne gubi iz vida da je na prvom mestu žena. Uspeva da održi brak čak je u stanju da preko mnogo toga pređe da bi ako ništa drugo ostavila privid harmonične porodice.

 

 

Njen partner mora biti uspešan, koristi više razum nego srce a najveći afrodizijak za ženu Bik je uspešan muškarac. Trudi se da ostavi utisak savršene žene mada je previše strastvena da bi odolela freltu i raznim izazovima. Voli decu, vrlo je sposobna da organizuje porodičan života, ali se trudi da joj uvek ostane dovoljno vremena za njena lična interesovanja. Veoma joj je stalo do sigurnosti i braka, iako to možda ne pokazuje. Pre braka veoma društena i nestašna, u braku može da se i te kako smiri i bude privržena partneru. Pomalo naivna, uverena da će ona biti glavna u braku, ali kao po pravilu bira dominantne muškarce koji nađu način kako da se izbore za svoju slobodu.

 

Ako nije dovoljno mudra može kasno otkriti da njen dragi nije baš tako idealan kako joj se pri stupanju u brak činilo. Većini žena u znaku Bika brak je imperativ pa mogu mlade da uđu u bračnu zajednicu koja onda postaje za njih prilično opterećujuća jer ne vole mnogo obaveze. Isuvše žena, isuviše željna pažnje, romantike i veliki hedonista da bi sve ono što brak i život nose sobom izdržala bez gunđanja. Ne razvodi se lako, ali sebe voli najviše i ako je brak previše ograničava, ma koliko godina da ima, napustiće partnera. Ona je ipak dobra domaćica i majka, čak i dobar prijatelj bivšem suprugu. Iako deluje egocentrično ipak, kada se odluči za brak, to je onda za nju prioritetno i odlična je i supruga i majka.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img