spot_img

Za ovih 5 horoskopskih znakova stiže VELIKA SREĆA u mesecu JULU .Da li ste među njima?

Mesec JUL donosi   preokrete u zivot ovih znakova, pogledajte da li ste bas vi među njima…

BIK

Jul 2022. će biti veliki podsticaj za Bikove da se pripreme za veliki događaj u avgustu. I, sa pomeranjem čvorova na osu Bik-Škorpija, ovaj znak može očekivati da će ove godine biti glavna zvezda sa svim potrebnim samopouzdanjem, ali i poštovanjem od strane drugih. Ipak dobre stvari desiće se samo ako ste voljni da se pomirite sa svojom ograničenjima, i priznate svoje greške – samo tako ćete naći najbolji način da ih kompenzujete.

Dobra vest je da se pun Mesec 13. jula dešava u vašem 9. polju. Poznato je da je ovaj tranzit, podrazumevano, nosilac viših ideja, pa čak i upoznavanja duhovnih učitelja. Ipak, Merkur je takođe jak igrač u ovoj lunaciji. Pošto su ovo planete misli, ideja i komunikacija, iskoristite vreme za razmišljanje, traženje odgovora, ali i pomaganje dragim ljudima.

BLIZANCI

Ovog meseca, Blizanci će morati da se usredsrede na to da odustanu od pokušaja da dokažu svoju vrednost. Ovo će biti godina kada se konačno osećate dostojno onoga što želite. Vaše veze će se produbiti – i unutar i izvan vaše karijere. Važna stvar koju treba zapamtiti u julu jeste da ne dozvolite da budete u tuđoj senci. Umesto toga prepoznajte svoju unutrašnju moć i pokažite je drugima.

Jul je vaš mesec da se vratite poslu i uspesima. Poslušajte sve savete drugih jer će biti dragoceni. Iako ovaj mesec stvara mnoge od intenzivnih tranzita, za Blizance je veća verovatnoća da će ih osetiti samo u vidu anksioznosti ili nemira, što je sve deo vašeg puta do cilja.

Ovog meseca, mlad Mesec će za vas biti veoma interesantan. To je zbog činjenice da se dešava veoma blizu trostruke konjunkcije između Marsa, Urana i severnog čvora 1. avgusta. Ovaj tranzit je jedan od onih koji imaju potencijal da uzdrmaju stvari na globalnom nivou, pri čemu se i planeta razdora (Mars) i svet revolucije (Uran) spajaju sa intenzivirajućom matematičkom tačkom u Mesečevoj orbiti (severni čvor). Neke stvari možda će eskalirati na globalnom nivou, ali vi ćete ostati stabilni u svom mikrosvetu.

RAK

Ovaj mesec je mesec akcije Rakova. Bićete u centru pažnje sa svim svojim briljantnim idejama.

Ako se uspešno oslobodite povremenih kriza, odugovlačenja i perfekcionizma, ovaj mesec će biti pun blagoslova u vašem poslu i ličnim odnosima – bićete kreator sopstvene stvarnosti. Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,873PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img